src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

Nyårsafton

 
 
 
 
 
Ikväll blir det fest!! 
Snart drar jag mig till Alexander för att äta middag, snygga till mig och föra lite. Senare bär det av mot Motala för att fira in 2015 med underbara vänner, fest och dans. 
 
 Bilderna tagna utav: Emma Wallrin


Serier och skor




Igår var en riktig hemma dag. Jag tittade på min serie Game of thrones, städade och gjorde rent mina vita Nike Force! På det hade jag fetaste pmsen som gjorde att jag var asförbannad i princip hela dagen. 

Idag är det nyårsafton och jag ska tagga till ordentligt ist! Vaknade alldeles nyss och ska få kraft från något håll att resa mig upp och ta en dusch. 

photoshoot

 
 
 
 
Någa dagar innan jul så frågade Magnus om jag ville fota med honom och jag svarade ofc jaaa!! Vi tog oss till Borghamn och ner till stenbrottet för att få till lite coola bilder. Det var jättekallt men det gick bra. Magnus är så duktig och resultaten bli alltid bra! Det är så kul att få vara med om det han skapar!! 
 
Om ni vill se mer av Magnus bilder så kan ni kicka er in på hans hemsida: http://www.petterssonphotography.com/ 

L.E.O

 
För några veckor sedan så fotade jag leopard-Maxine i en djungel. 
 
 
 
 
 

Vad formar en till den man är just nu?

Vi har fått en jävligt intressant uppgift i skolan som handlar om att berätta om vad som har format en till den man är idag. Hur har samhället påverkat den du är idag? Så in i helvete mycket skulle jag säga. Man ska vara si och man ska vara så. Nej vem fan bestämmer det, låt mig vara som jag är och uppskatta det. Det är inte alltid det enklaste att vara sig själv och att faktiskt stå upp för sig själv. Men seriöst, det suger med tråkiga människor som inte vågar gå utanför ramarna, vill du också bli en sådan tråkig människa? Det behöver inte alltid handla om typ kläder för det handlar om så jävla mycket mer. Du ska inte sticka ut för mycket, tänk på vad du säger och hur folk uppfattar dig, tänk på att alltid vara glad, var social. FUCK THAT! 

Vem ska få bestämma över hur en annan människa ska leva sitt liv? Det här är något som bara finns, det är inget vi kan ta på, det bara finns där i allas hjärnor. ''Stick inte ut för mycket.'' Jo jag tänker göra det för att jag inte vill vara en lika tråkig själ som du. jag tänker stå upp för jag, det rom jag är. Jag är något som JAG bestämmer över själv. 

Tänk också på vad ens familj har gjort för att vara den man är idag. De är några som alltid har funnit vid din sida på olika nära sätt. Tänk att ens humor oftast är lik den som ens familj har. Sina åsikter liknar oftast de som finns inom din familj.  Tänk vad sociala medier gör med en varje jävla dag. Tänk vilka åsikter media har givit dig. Tänk vad sociala medier har lärt dig. Jag tänker på Twitter och hur mycket jag har lärt mig på ca 1,5 år som jag har varit medlem där. När det var val i Sverige så fick jag se så många olika sidor och åsikter på det hela vilket gjorde att JAG kunde bestämma och inse vilket parti som faktiskt jag tycket var det bästa. Och så mycket nyheter som kommer upp på sociala medier och det gör att man blir allmänbildad.

 

Jag är en person som älskar att träffa nya människor och jag vill helst lära känna nya människor hela tiden. Det handlar inte om att typ få flest vänner eller för att vara cool. Jag älskar att träffa nya människor som har en historia. En berättelse om sig själv för tänk hur underbart olika allas liv skiljer sig åt från alla andras. Att få höra saker berättade för en är så underbart tycker jag. Man lär sig också så mycket på att lyssna på saker som andra vill att man ska få höra. För alla samtal lär du dig något nytt ifrån. Det kan vara om dig själv eller bara att ostbågar innehåller 60% luft (???) Nä men att samtala kan väl vara det absolut bästa för den sociala och intresserade människan. Vilket jag skulle säga att jag är, väldigt social och nyfiken.  Har ni någonsin tänkt på varför ni är just som ni är idag? Vad som har fått er till den individ ni är just idag just nu. Tänk på det ni <3

(Alexander, denna man. Det finns egentligen så mycket att säga om honom. Hans händer är något utav det vackraste jag har sett.) 


RSS 2.0