src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

En vanlig dag på stranden...?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ni ser ju bara. Vi var på stranden i dag. Inte för att bada haha men för att bara vara där och chilla.
Jag, Jonte, Alfred och mammaochpappa åkte dit, satt och njöt utav solen och så fotade vi en del. 

Med solen som bakgrund

 
 
 
 
 

Blommor och bin...

 
 
 
 
 
Idag surrade hela trädgården. Det var fullt med bin som samlade pollen. 

Pannkaks frukost

 
 
 
Idag käkade jag och Jonte pannkakor och hallonsmoothie till frukost. 
Det blev verkligen en stört  bra dag, vi låg ute på en filt på gräsmattan och myste i solen. Det har varit så sjukt varm idag. 

Korallreven & vintergatan

 
 
Lyssnar på underbara Krunegård och känner en lukt utav något nybakat.
Den här Torsdagen har känts som Fredag och det uppskattar jag inte alls! Men jag håller ut eftersom att jag så snart får träffa min älskade, en puss är det jag behöver som mest just nu.
 
 

Semla

 
 
Nu lägger jag mig i sängen tillsammans med en semla och ett stort glas mjölk. Ska kolla något avsnitt utav Gossip girl och bara mysa ner mig. Nybäddad säng har jag också! 

jag grät mig till sömns

 
När jag Läste sista kapitlet i boken "femtio nyanser utav honom"  igår så började jag gråta, jag låg i min säng och tårarna bara rann. Det var så bra och jag är fortfarande förvånad av att jag har läst en bok på ca 500 sidor och dessutom börjat gråta utav att läsa den. Jag är så jävla glad att jag faktiskt har gjort det. Jag har liksom alltid trott att jag aldrig skulle läsa en bok i hela mitt liv. Men den här var riktigt bra och det har gjort att jag kommer att läsa andra böcker i framtien. 
 
Ni som inte har läst dessa böcker tycker jag verkligen ska göra det för El James har gjort den så in i helvete bra! 
Texten är så välskriven, så formulerad och man fastnar verkligen. Det jag gillar allra mest med den här boken är att det som händer i den är något utav det sjukaste jag kan tänka mig men ändå så har jag varken känt mig äcklad eller påhoppad av obehag. Jag känner mig bara så förstårlig. DET som jag är mest imponerad utav är att hon får läsaren så intresserad hela tiden. 
 
I kväll ska jag börja på den andra boken som heter "femtio nyanser utav mörker" så jag ser fram emot att gå och lägga mig ikväll för den första boken slutade så spännande. 

sista kapitlet

 
 
Nu har jag bara ett kapitel kvar att läsa. Den här boken har verkligen varit jätte bra och jag tänker absolut läsa de andra två också! 
Det är så skönt att läsa, om man inte har något annat för sig eller bara för att det är så jävla spännande, haha.

Gårdagen

 
 
Jag och Greta ligger just nu och myser i soffan, kom nyss hem från en rolig kväll/natt med Julia. 
Super mysigt och i gårkväll så drog vi till Filip och var där hela kvällen och till slut drog vi oss hemmåt och somnade fort! 
 
Det var verkligen as kul att få träffa henne igen, det var ju ett tag sen och vi har verkligen samma humor! Så vi hade det as roligt och vi skrattade hela tiden och det var bara så jävla underbart att se henne igen! :D 

Jag saknar Håkan.

  
 
 
 
Senaste gången var i December, men fasiken vad jag skanar min Håkan! 
Sist när jag och Jonte såg honom i Linköping så hamnade vi så stört nära och det var en sån häftig känsla.
Jag saknar att stå tätt intill främmande personer som är där av samma anledning som jag. Att sjunga med i alla sånger tillsammans med alla andra. <3 
 
 

Kryckor

 
Det här är den konstigaste videon jag någonsin har sett i hela mitt liv. 
Den är så jävla konstig och rolig, kolla in den!

De Geer?

 
Idag har jag varit och gjort intagningsprov på De Geergymnasiet. 
Jag fick göra en bildanalys, lägga i hop ett bildmanus och välja ut två bilder till varsin text. Det var jätte kul men svårt. Man känner sig ju inte helt säker på om det är rätt osv. Men det kändes ju faktiskt ganska bra! 
Jag bestämde också med lärarna att jag ska komma och vara med en dag på skolan så jag får känna på hur de har det på lektionerna och så. 
 
Efter idag så känner jag mig faktiskt kluven. Jag känner typ lika mycket för film och muskigymnasiet som för De Geer nu. Så nu ska jag bara fundera på vilken skola som käns bäst! Och efter att jag har varit på besök på De geer så kommer jag nog känna vilken skola som faktiskt känns bäst för mig!

Fotografering!

 
Igår var jag modell för Fannys fotoprojekt igen! Det var skit kul men såå himla kallt! 
Jag blev sminkad och skulle föreställa någon gudinna. Hon gjorde mitt hår superfint och klänningen jag hade på mig hade hon sytt själv! Hon är så duktig! 
 
För att komma in på Fannys blogg är det bara att trycka på länken nedan! 
http://rooompa.blogg.se/

muffins

 
 
 
 
 
 
 
Jag och jackie bakade muffins men vi hade inte alla ingredienser till frosing så vi blandade ihop lite annat men det blev super gott! Sedan har vi kollat runt på lite klänningar till avslutningen. 
 
 

Kiwi och hallon smoothie

 
 
    
 

Klasströjan

 
 
 
 
 
Här är min klass avslutningströja! Kul och späxig så som det ska vara! 
Jag gillar också att vi satte allas ansikten på ryggen istället för allas namn! :D 
 
 
 

Tisdag

Det har varit en bra dag faktiskt, skolan gick ganska fort och efter det så var jag med Jackie och Sara!
 
 
Nu har jag precis gjort klart min Powerpoint till ett föredrag i bilden i morgon, nu har jag bara spanska glosor kvar. SUCK men det måste göras. Efter det ska jag bara slänga mig i sängen, blunda och somna! SÅÅ skönt ska det bli!

mys mys

 
 
Nu ska jag och Jonte kolla på film. Det blir filmen Homefront.
Den passar nog oss båda, jag gillar drama så sjukt mycket och han gillar kriminalare så det är en bra blandning. Och så är det en thriller också, kul när det blir spännandeoch lite läskigt. Då kan vi ligga ochg kramas så länge också. Fett bra haha. 
 

Vårdag

 
 
 
 
     
 
Idag har det ju varit helt jävla underbart väder ute. Jag Oliver och Jonte gick runt i tröjor och tunna jackor medans solen sken. Det var verkligen vår i luften och man kännde den där lukten.
 
Lite senare åkte jag och Jonte till Vagnhärad för att hjälpa till att bära upp en soffa till Tommy och Janinas lägenhet. Det gick skit lätt och soffan var jätte fin. 

Pinki nails

 
 
 
Igår gjorde Janina mina naglar och så här se det ut! 
Hon började med att måla nageln med ljusrosa lack och sedan lade hon på ljusrosa glitter. Skit snyggt och lätt att göra!
Tack så mycket för det fina resultatet! <3

Rött

 
         
 
 
 
 
 
 
 
 

En fråga från en ellen

Hur applicerar man den? Med tanke på endast två pump. Ska man ha den i hela håret eller endast i topparna? Ska man borsta ut oljan eller hur är det man gör?:)
 
SVAR: Hej Ellen! 
Jag pumpar ut två gånger i handflatan, sedan smetar jag ut det över båda handflatorna och sedan börjar jag applicera i topparna, håret ska vara handdukstorkat/fuktigt så att oljan sugs upp bättre. Så applicera jag bara med händerna och mina fingrar i topparna och om man ska ha det i hela håret bestämmer du själv men jag använder oljan för att jag har torra toppar så jag skulle säga bara topparna. Låt oljan vara tills håret har torkat helt, då kan du borsta ut håret. Precis som vanligt! 
 
Tack för din fråga och jag hoppas att du har fått ett bra svar, puss. 
 
 

20 röda

 
Alltid blir jag lika överraskad av Jonte! Så gulligt av honom hihi.
 
Idag är det den internationella kvinnodagen, och det tycker jag absolut ska firas! Det är en viktig dag och jag hörde några killar prata om det. Att det var konstigt att det inte finns någon mansdag och att vi kvinnor borde vara extra snälla på en sådan här dag. hahaha asså vad är det med att vi kvinnor har en dag. Vi har länge kämpat för jämnställdhet och kan vi inte vara glada för att vi nästan är uppe på samma nivå som killarna? 

det blev många pump

 
Här har ni resultatet av att ha använt maroccaneoil.

så bra

 
Jag hittade den här videon på Facebook igår och det är bara så coolt. Hon har alltså lärt sig att låta som olika språk fast hon inte riktigt säger något. Och hur hon pratar Svenska är bara så sjukt! 

Man kan inte slita sig.

 
Nu har jag läst ca 330 sidor i femtio nyanser utav honom och den är så jävla bra! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna läsa en bok på 500 sidor bara sådär, enkelt och att jag skulle tycka det var intressant dessutom. Det är ju som att titta på film bara att man hör vad personerna tänker och att den tar längre tid att ta sig igenom. SKIT BRA!

Vårlukt

            
 
Idag har det varit ett riktigt vårväder! Det är så underbart att andas in den där lukten som man känner så här på våren! 
 
Min vad mår faktiskt mycket bättre idag, det känns skönt. Blev lite orolig över vad det var som hände men dt verkade ju inte vara några större problem. SKÖNT!
 
På fredag tar jag bussen till min pojkvän, det ser jag jätte mycket fram emot. Som jag har saknat honom! Vi får en extra dag tillsammans eftersom att jag har studiedag på Måndag. 
 
  
 
 

Ont

  
 
  
 
 
Seg jävla dag. Så är det varje Tisdag! Jag har precis pluggat och har ont i vaden från dagens gymmpass. Jag fick helt plötsligt skit ont i vaden när jag sprang på bandet men jag försöker tänka bort det för jag antar att dte inte är någon större fara! 
 
Idag är det ju fettisdagen och jag har beställt hem semor med pappa så jag hoppas verkligen att han inte glömmer eller likande, det skulle sitta så jävla bra med en god och stor semla nu! MUMMMS! 
 
 

Hahah, titta vad jag hittade!

 
Hahahah! Jag tittade runt bland mina videor som jag har på datorn och jag hittade den här! Jag fattar alltså inte att kameran redan är på och jag pratar med mig själv som ingenting! Och när jag trycker på fjärrlösaren med öppen mun, hahah sååå dum jag ser ut! 

Massor med frågor!

 Jag fick en fråga om receptet på mina bananpannkakor. 
 Och ja, receptet är hur enkelt som helst och man behöver  bara  ett ägg och en banan för en pannkaka.!
 
 Börja med att mosa bananen i en skål med en sked.  Knäck  ett ägg och blanda ihop det till en ända röra.  Värm stekpannan och lägg i smör. När det är tillräckligt  varm så häller du i  smeten och steker den som en  vanlig pannkaka. Men  det kan  vara lite svårt att vända  den om den är för stor  så då kan man  göra små plättar  i pannan. När den är genomstekt så är den klar!
 
Hur enkelt som helst!
 
Sedan brukar jag bara strö över lite socker och skära upp en kiwi. Eftersom att det här är ganska nytt för mig också så har jag faktiskt bara provat med just kiwi men andra frukter är säker super gott till också! :D 
 
   
 
Frågor ang min moroccanoil har ställts och det är frågorna hur mycket den kostar och vart jag köpte den.
Ja, jag kan ju börja med den första frågan och jag köpte den för ca 360 kr och det är 100ml. 
Den köpte jag hos min frisör. Men annars kan du beställa den från t.ex bangerhead.se, de säljer den för 339 kr. 
 
Jag har lite andra frågor som jag tänkte skriva om men de kommer i ett annat inlägg! ;)
 

Söndagsångest och choklad

 
 
 
Söndag igen. Jag sitter för fullt och pluggar till biologiprovet som vi ska ha i morgon. Men som tur är så har jag den här underbara chokladen bredvid mig! Den är fylld med kokos och är min favorit bland de mörka chokladerna.
För mig som älskar kokos kanske det inte är så konstigt, haha. Ni som inte har testat den, gör det den är verkligen gudomligt god! 
 
 
 

RSS 2.0