src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

Varför

Varför ska det vara så svårt att lita på ord. Varför kan inte allt vara och kännas som det gjorde förr? Varför ska jag vara den som skapar motstånd för dig? Varför ska jag alltid minnas tillbaka på de meningar som jag vet att du inte skulle ha sagt till mig? varför är allting så svårt när jag vet precis vad jag känner? 

Varför just jag? 





Vårdag

 
 
 
 
 
 
 
 

Ma friendos






Idag käkade jag och Cornelia pizza tillsammans och pratade om livet. Hon är så bra min Cornie! Vi förstår varandra in och ut och hon är bäst!! ❤️

Efter skolan så gick jag och Ernie på stan och jag fick med mig en liten plånbok. Vi letade efter jeans men ingen utav oss hittade några vi ville ha :( 
Idag har jag mått så mycket bättre, vilket känns toooooppen









Känslan är svart och vit




Ja, ni vet ibland så känns det som att allting negativt bara hoppar på en på en och samma gång. Då har man alltid en sådan jävla tur att få ha en fantastisk pojkvän och fina vänner som stöttar och förstår. LOVE




Just like Rihanna

  

Hello.

 
 
  
 
Första lektionen började kl 1 idag och jag hann både platta mitt hår och lägga ögonskugga. Det är något som jag inte brukar hinna med innan skola haha. Efter skolan ska jag sätta mig på ett kafé och läsa en bok i några timmar för att sedan möta upp Alexander för att sedan åka mot Mjölby och sova där. I morgon börjar jag kl 11 så det blir inte en så stressig morgon :)
 
 
 

pineapple and nutella

 

Frågestund.


jobba




Jag veeeet att skuggor förstärker! MEN! Jag har tagit form och det är jag så glad för! Jag kämpar som en jävel och jag har verkligen kommit in i det nu och det är så kul. Speciellt när man ser en förbättring! Jag har blivit starkare och det är en sådan skön känsla! Att känna sig stark, att veta att för någon månad sen så kunde jag inte ta dessa vikter som jag kör idag. WEEEHEYYY :) 





Mot gymmet



Ett saftigt ben och ryggpass står på schemat idag. 





Men guuuuu vad hon plutar

 
Hela kvällen har gått till att plugga till ett jävla helvetes matteprov som jag har i morgon. Men till slut fick det fan va nog. Nu sitter jag och tittar på Berg och Meltzer i Europa. Jag känner mig bara jävligt seg och nere just nu.
 
Jag har ingenting att se fram emot i helgen och ja, det känns lite nera bara allmänt justt nu. Men vad vore livet utan motgångar? 
 

Froyo







Nu har vi testat froyo på honey combo!! Det slår absolut inte vanlig glass men guu vad gott det var! 

ACTIVE

 
 
 
Jag fick med mig ett par färgglada träningstights från Gina Tricot när jag och mamma var på stan nu i veckan. Jag tycker att dessa är sjukt snygga, sköna och väldigt bekväma. De har också band i midjan så att man kan knyta och hålla dem uppe bra. Jag har planarat ett benpass i morgon innan skolan börjar så då passar det ju toppen att använda mina nya brallllllor. ;) 

VÅR

 
 
 
 
Solen skiner och allt känns bara så mycket bättre när solen värmer. Fåglarna kvittrar och fler människor är ute på promenad. Barnen leker i lekparkerna och folk har solglasögonen på. Detta gör mig förbannat glad. 

I Mjölby

 
 
 
Igår tog jag mig till Mjölby igen för att träffa my love. <3 
Vi tittade på film och hade det sjukt mysigt, roligt och bara bra. Det är synd att vi inte kan ses så ofta som man vill men när vi väl ses så är allt bra, jag har inga problem när jag är med honom. 

plåster

 
varje tråd som vi spunnit brister snart
och inga sår, inga sår att slicka kvar
jag kan va ditt plåster, skydda dig ett tag
men vi båda vet att plåster faller av

vet att du hängde med nån idiot
han va ful, spela dig som låga kort
(han ringde och var full)
en som bygger upp dig
en som som gör dig svag
det finns plåster som du måste riva av

orosmoln, hänger kvar sen du var ung
jag förstår, har vart i det kvarteret förr
(har varit runt där förr)
mamma gick på nitar, farsan gick på stan
det finns plåster som man måste riva av

varsågod, verkar som det läker bra
men gör det fort, det är inget att dra ut på, dra
du vill hitta framåt, jag vill sitta kvar
du kan lika gärna ta det i ett drag
(du vill hitta framåt, du vill hitta framåt)
(jag vill bara sitta kvar)

Jag kan va ditt plåster, skydda dig ett tag
men vi båda vet att plåster faller av



Underbart

 
 
 

Denna kvinna

 
 
   
Victora Törengren. 
Min stora girl crush! Titta på henne, hon är så vacker att jag dör. Sjukt snygga kläder jämt och städigt och ett naturligt as snyggt utseende. BOM BAM BABE 
 

En vanlig dag i skolan

Jag har fått en fråga ställd till mig två gånger på en kort tid och det är frågan: >
Hur ser en vanlig skoldag ut för dig?
 

Varje dag ser ju väldigt olika ut men min skola börjar inte förens kl 9 alla dagar i veckan. Jag har turen att börja kl 1 på Måndagar och kl 11 på Tisdagar. Annars börjar jag 9 eller 9.30. Jag har ju de obligatoriska ämnena: svenska, matte och engelska. Sedan har jag Idrott, historia och samhällskunskap. Utöver dessa ämnen så har jag estetiska ämnen. 
 
Måndag: Engelska och Svenska.
Tisdag: Matte och Medieproduktion 1 och det betyder att vi jobbar i olika program på datorn som t.ex Photoshop, flash och andra adobeprogram. Vi har gjort en tidningsframsida, gjort om en vanlig människa till ett monster i photoshop och nu har vi precis gjort en animerad barnsaga. Dessa lektioner är 3h långa så man sitter och nördar och nördar för att bli klar och göra ett bra jobb.
Onsdag: Matte, Idrott, Engelska och Samhällskunskap. 
Fredag: Matte, Samhällskunskap och mediaproduktion 2. Mediaprod 2 betyder att vi jobbar med film och radio. I höstas så gjorde vi ett reppotage om näthat och nu på vårterminen jobbar vi med radio och ämnet ska vara sociala medier. Vi ska planera ett radioproram med intervjuer, livegäster, musik och en diskution. 
 
I samhällskunskapen arbetar vi just nu med privatekonomi och vi har fått i uppgift att hjälpa en person med hens ekonomi. Då har min grupp valt att göra en film för att visa hur vi ska hjälpa den här personen. Detta gör att plugget blir så mycket roligare och vi lär oss om privatekonomi samtidigt som vi får göra något som vi tycker är så sjukt kul. 
 
På rasterna så sitter jag och alla ettor i soffor och spelar gitarr, pratar, sover, driker kaffe och bara chillar alla tillsammans. Såklart har det bildats smågrupper i den stora gruppen men jag tycker ändå att alla umgås mer eller mindre med alla. 
 
Ja, så här ser väl en vanlig dag ut för mig på Film och Musikgymnasiet. Jag hoppas att du har fått svar på din fråga och annars kan du kommentera under detta inlägg om det var något du saknade. 

Bling


Nu har jag och mamma precis varit på utvecklingssamtal på min skola. Efter mötet så sprang vi ned på stan och jag köpte ett par löpartights, strumpor och två par örhängen ! Mamma hittade en tröja och ett par örhängen hon med! 



Brunch

 
 
 
 
Idag har jag studiedag så jag tog mig en lång sovmorgon, såklart. Jag har en del plugg som jag måste göra så jag kommer att ägna denna dag till det. Senare framåt kvällen ska jag på utveklingssamtal på skola. 
 

Tumblr

 
majaalshorn.tumblr.com

En solig måndag

 
 
Som vanligt börjar skolan kl 1 för mig på Måndagar. Och jag vaknade upp till solsken och sjungande fåglar. 
Det är så varmt ute och när jag känner hur solen värmer i ansiktet så känner jag ett sådant lyckorus i kroppen. Det är en sådan fantastisk känsa som jag har saknat någ enormt under vintern. Jag kan gå med tunna tygskor utan att frysa  och hela livet känns bara så mycket enklare när solen skiner. 

Fäna blumma denn

 
 
 

Bilder från i Fredags

 
 
 
 
 
Sakke fyllde 18 år och det firades med fest! Min Kväll var as kul och med så många nära och kära runt omkring mig gjorde det bara bäst! Alla var glada och det var superbra musik att dansa galet till. 
 
Mina kära vän Elin Øyan hade med sig kameran och tog massor utav fantastiskt bra vimmelbilder. Jag lånar dessa utav henne då dessa bilder är SÅ BRA! Hon är så duktig bakom kameran och även framför, sjuk brud! 
Titta in hennes blogg för mer bilder! http://elinoyan.devote.se/

My man





Igår sov jag hos denna underbara människa❤️ Vi tittade på film igår och även Thobias och Morran. Världens roligaste alltså! 

Denna människa gör mig lyckligast i världen! 





två bollar


Lördag och idag är det bakishäng som gäller hela dagen! Senare åker jag till Alexander för att titta på film och ha det mysigt! 

Gårdagen var skitkul tillsammans med fantastiska vänner, dans och prat! Som vanligt suger jag på att fota när jag är ute men det betyder väl att jag har för kul för det eller helt enkelt för att min mobil suger och laggar sönder.... Aja vad vet jag? Kuuuul hade jag iaf!! 




Pluggar i stök

 
 
Här sitter jag och skriver bland allt annat. Jag måste säga att jag är världsmästare på att inte lägga tillbaka saker där de ska vara på en gång. Därför ser det ut såhär. 
 
En novell i svenska, en jämförelse på engelska, en muntlig redovisning på engelska och en bok som ska läsas. ja det är en del som ska bli klart. Och som alltid så går vi i några veckor utan några som helst läxor och sedan ska alla ämnen bedömma färdigheter på samma gång så att man sitter där med högen utav läxor. 
 
Men det här klarar jag HALLÅÅ? :)))))))

nude

 
 
Sååå fint! Detta läppstift från e.l.f ljusar upp mina läppar som ofta är väldigt röda. Det ger en väldigt ljusrosa färg och konsistensen är toppen! jag har en läppenna sedan tidgare som var as nice till det här läppstiftet. 
 
Måste också säg att mascaran jag köpte igår SÖG! Den särade inte fransarna bra och den tar lång tid på sig att torka vilket gör det väldigt jobbigt på morgonen. Jag kunde heller inte blunda för då fick jag mascara under ögat. Alltså jag blev skit irriterad. Jag vet inte, den kanske ''torkar'' lite snart så att den inte är så rinnig och kladdig. men komigen, en NY mascara ska vara u.n.d.e.r.b.a.r.t och inget annat.
 

Ny mascara

 
 
Innana hade jag ''one by one'' fån samma märke men nu fanns inte den vart jag än tittade. :(((((
jag var då tvungen att hitta en ny och jag gillade penseln på den här mascaran så jag hoppas att den är någorlunda lik den som jag hade förut. Dock jävligt ful ''förpackning'' hahah 

vill haaaaaaaaaaa

Men kommer aldrig att våga. 

maaaat

 
 
 
 
 
 
 
 Jag veeeeeet att maten inte ser alls god ut genom mobilens kamera men det var så stöööööört gott!
På morgonen hade vid livräddning i vatten på idrotten och efter det så kände vi oss brudar väldigt sugna på kinamat! Vi tog en spårvagn till ett nice place och tog oss en buffé. 
 
Alltså jag åt så stöört mycket mat. Jag hade så ont i magen för den extrema matkoman och jag kunde knappt hålla ögonen öppna efter att ha tryckt i mig så mycket mat. Men det var så fantastiskt gott alltså. Det var det bästa jag gjort på länge faktiskt. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0