src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

Texas Long Horn

 
Idag blev jag och min klass bjudna på middag utav våran klassföreståndare. Vi käkade på Texas long horn och jag valde en cesar sallad och den var så sjukt jävla god. 
Till efterrätt tog jag glass med chokladsås och vi alla hade en jättetrevlig stund tillsammans. Det var kul att vi kunde hitta på något tillsammans då våran lärare, Tomas ska sluta till sommaren. 
 
 

Gubbe


Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i Maj.

 
 

Leg Day

 
Helvete vad mina ben är döda just nu. Det gick jättebra på gymmet idag och jag körde på hur bra som helst. 
När jag kom hem så åt jag som en häst och nu ska jag få i mig en shake och en persika på det.
 
Jag körde knäböj med högsta vikten på 35kg. Den siffran SKA höjas. Sedan körde jag ''juck'' uppåt med 25kg som tog som fan. Och så några marklyft med raka ben med 25kg där också. 
 
Det hade kommit in massor utav nya makiner sedan förra veckan och det hade kommit in en ny
baksidalår-maskin som funkade jättebra. Jag vill verkligen forma mina lårs baksida ännu mera så det är något som jag ska jobba på. 
 

Bal på slottet

Julia och Daniel
 
Idag var jag i Vadstena tillsammans med Alexander och hans familj för att titta på balen då hans bror var med. Jag hade världens sämsta fotodag så jag fick bara en bild som vart helt okej. Men Men, jag fick se alla finna männskor med mina egna ögon i alla fall. 

Fantastiskt fin människa

 
Jag har nu följt Tovas Youtube kanal i några månader och jag trodde verkligen inte att den här tjejen skulle kunna få mig att gråta. Jag har själv inte varit med om någon grov mobbningn men jag har absolut fått en del taskiga kommentarer osv.
 
Tänk vad vi människor gör mot varandra. Hur sjukt jävla äckliga vi kan vara. Tova snackar om det här på ett så klockrent sätt och jag vill bara ge henne en stor FET kram. Hon är så cool även fast hon har gått egenom mycket skit som skulle ha fått en annan att inte vilja leva. 
 
Den här bruden om någon är STARK
 
 
 

Favoritörhängen

 
Idag hade jag bara en lektion på eftermiddagen, men det fick jag ju såklart reda på när jag kom till skolan kl 11... suck! Men det gjorde inte så mycket då jag lade mig i soffan tillsammans med de andra som heller inte visste något. 
 
I morgon har jag det skriftliga nationella provet i matte, hela tre prov på samma dag och det få mig att vilja dö. Men jag har rustat upp med energidricka och lite annat smått och gott. Jag ska nog klara det om jag bara sätter igång efter att jag har skrivit det här inlägget, hehe...
 
 
 

Helgen




Festen i Lördags var svinkul! Jag dansade galet och massor utav vänner var där. Dock så gick min telefon i graven när jag tappade den. 

Men det var på tiden, jag har behövt en ny väldigt länge nu! 


Äntligen på väg

 
Håkan Hellström, denna man, detta geni. Jag känner hur starkt jag behöver en Håkanspelning just nu. 
Sitta i en kö med ett nummer på handen tillsammans med vänner, solen skiner och alla sjunger tillsammans med i en utav Håkans låtar samtidigt som man hör hur dem soundcheckar. Den känslan är liksom så svår att slå. Hur man sitter i timmar för att komma relativt långt fram och  vara så sjukt förvätansfullt, skrika ''Håkan Håkan Håkan Håkan Håkan* och vänta allt för lång tid innan man få se honom stå där. Stå där och stråla som bara Håkan kan göra.
 
Idag är dagen jag fick det sagt till mig själv. Att det jag skriver på min blogg betyder någonting för någon. Det betyder någonting för någon som har följt mig i snart ett år. Det jag skriver betyder något för henne och har fått henne att stanna kvar här. 
   Jag fick en jättefin kommentar från en tjej som har läst min blogg vädligt länge och som har sett alla mina toppar men också alla mina djupa dalar. Hon önskade mig mer glädje till framiden då hon har satt sig in i mina texter och läst dem och brytt sig om dem. Hon önskade mig glädje. Tänk att hon önskar mig glädje. En brud som jag aldrig har träffat förut men som har tagit sig tid att läsa om mitt liv och önska mig det bästa. Det här är mänskilghet, ren kärlek. Jag önskar att fler människor vågade träda fram bakom alla hemligheter ang vad man tycker om. Att yttra sig om vad man tycker är vackert, inte bara ytligt utan det vackra som finns innuti oss också. Förså hur mycket glädje och kärlek vi sprider genom att säga hur jäva bra någon är. Hur man uppskattar vad någon skriver eller tar bild på. Respons.
 
Att jag idag vaknade upp och kände mig lite nere, rastlös och uttråkad. Men så slår jag på min dator, går in på bloggen och så ser jag att jag har fått en kommentar. Jag brukar alltid tänka att det är en negativ kommentar då det kan hända till och från men istället så får jag en kommentra med så fina ord som idag som fick mig att skina som en sol. Det känns bara så bra, jag har saker att se fram emot och allting känns bättre.
 
Äntligen på väg.

Breakfast time

 
Vakna allihopa det är Lördag, det är bästa dageeeen!

Dagen kommer att spenderas lite här och där. Snart åker jag in till Sara för att vi ska göra oss i ordning för kvällen. Vi ska föra i Motala och sedan drar vi vidare mot Linköping. <3

Love Bomb

 
Idag har jag och min fina Alexander varit tillsammans i ett halvår. Det känns som att det var i går som vi träffades första gången. Det känns verkligen så rätt och nu kan det bara gå bättre. <3

3 favoriter

 
 
Contouring och rouge från e.l.f
Highlighter från H&M
Läppstift från e.l.f och läpp-penna från Kiks
 
Dessa produkter använder jag varje dag! Jag älskar alla så mycket och skulle jag behöva välja tre för resten utav livet så skulle det vara dessa. Jag vill kunna markera mina kindben och sätta lite färg på mina kinder, framhäva höga punkter med en highlighter i mitt ansikte som förstärker men även skimrar jättefint och så mina läppar, fylliga i ifyllda med hjälp utav en lipliner och läppstift på det. SÅ FINT!! 
 
Alla dessa produkter kan du köpa för mindre en 100kr vilket är sjukt najs! 

Hästar

 
Idag hälsade vi på ett par hästar i en hage. De är så fina djur och jag önskar att jag hadetillgång till att få rida någon dag, det var så länge sedan sist. Jag red i mellanstadiet med lade av då läraren inte lät oss utvecklas. 
        
 
 

Strålande tulpaner

       
 
 
 

Tråkigt väder




Bra dag för gymmet när vädret suger. Fick till ett bra benpass och jag åt som en häst när jag kom hem. 





New in



På lördag är det fest och jag kände för att köpa något nytt att ha på mig. Jag hitta den här godingen på Newyorker för 170kr vilket kändes sjukt värt då den är jättefin! Imorgon ska jag köpa ett par svarta pumps till så det blir nog skit snyggt tillsammans! 

Den här veckan blir kort då jag har ledigt Torsdag och Fredag, fett skönt med långhelg! 





Förlåt

jag vet att jag suger kuk med att blogga men nu. 
   Idag har jag solat, tränat, träffat ett medium och träffat sara. Det var alldeles för länge sen nu så vi bestämde oss för att ses. Som vanligt så sitter vi och snackar hur mycket som helst om allt som har hänt sedan sist. Det var jättekul att träffa henne!
 
Mediumet var en häftig upplevelse då allt hon förmedlade var träffande för mig och jag kände igen mig i det hon sa så mycket! Hon nämnde även saker som jag inte har berättat för någon vilket bara var helt stört. En sammanfattning är väl att jag bör släppa loss lite och stå upp för vem jag är och ta vara på det estetiska och göra något utav det typ.
 
Jag känner mig bara fett tagg på livet just nu då det snaaaart är sommarlov, jag har en fantastisk pojkvän som jag älskar, jag har sommarjobb, nästa vecka är det fest och jag taggar!!!! Alt känns bara bra! Jag vet vad jag vill och allt bara flyter på. Den här dagen har varit fartfylld, spontan och hur NAJS som helst. Idag är jag glad.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0