src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

Mina killar!

       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedags brudar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(ursäkta för den sjukt dåliga kvaliten på bilderna)
 
I Fredags så hade vi tjejer en liten överraskningsmiddag för Ester och Annie som precis fyllt 16! woohoo!
Vi åt tacos och chokladpudding med grädde till efterrätt. Vi pratade och hade det underbart mysigt. 
 
Lite senare kom Ludwig, Sakke och Filip. Vi satte på hög musik och dansade till latinska låtar, maskinen, Thomas Stenström och allt möljigt! Det blev jätte trevligt och det var såklart superkull att få träffa alla igen!
 

<3

 

Klassisar

 
 
 
 
 
 
 

Janoskians i Sverige













I Lördags kväll så var jag och Sara och såg Janoskians från Australien på Grönan. Vi var 157-158 i kön och hamnade alltså väldigt långt fram på konserten. Redan när förbandet hade startat så var det kaos! Alla tjejer stod så tätt inpå varandra att det var sjukt! Hade man händerna nere så satt de fast där och om man väl fick upp händerna så fick man inte ner dom igen pga det var sååååå packat med folk där framme.  Det var dålig luft och man stod nästan alltid med näsan i taket med hopp om att man skulle få lite "frisk" luft. Vakterna  delade ut vatten till oss långt framme under hela konserten och jag och Sara hjälpte 4 tjejer med panik att komma ut där ifrån, De blev överburna framför scenen med panik i blicken och tårar på kinderna. Killarna på Scenen fick stanna upp hela konserten 2 ggr pga det var för många som svimmade av. 

Ungefär efter halva konserten så fick jag nog! Jag putade med rumpan, pressade bort allabakom mig och brevid mig och försökte ta mig bakåt. Det var dåå jag över huvud taget såg någonting och kunde njuta utav konserten och hela grejen att de faktiskt är i Sverige och speler. Det var verkligen inte värt att stå längst fram med flera andra, med hår som fastnade i hela ens ansikte pga man blev såååå varm och svettig. 
Vi stod så packat att det ända jag såg var någons bakguvud.  

Men som sagt till slut var det helt okej när jag stod en bit bort från scenen! 






solen

 
 
 

RSS 2.0