src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

Sjukling



Datorn är på service för Virus och jag har själv fått virus och är sjuk! 
Så typiskt! 

I tisdags ville jag sova hos kärleken och det gjorde jag. Men senare mot kvällen så sa han att jag blev varmare och varmare. Att mina läppar brände mot hans. Jag hade alltså fått feber och gick inte till skolan resten utav veckan. 

Jag har alltså legat hemma utan dator och haft så jääävla tråkigt! Och när jag är rastlös så brukar jag träna men nu är jag ju sjuk så det har ju inte gått!!

Nu är jag på väg hem till Vadstena för att återhämta mig mer och ta helg! 

OMG

'
Den här låten är så bra!? Och alla klipp från filmen Fifty shades of grey gör videon så bra! Alltså nu är det tre veckor kvar tills filmen släpps på bio och alltså jag dör av längtan och hoppas att den kommer att vara braaa! 
Jag ä så sjukt taggad på att få se den, jag tänkte beställa biljetter nästa vecka :))))))))

Lördagsmys med pinglan









Igår ringde min älskade Julia och ville ses! Vi möttes upp i Vadstena, handlade Lördagsmys och drog oss till ett hotellrum! Där snackade vi och hade det mysigt med bad och bastu! Hon är så fin min Julia!! <3 

Idag vaknade vi upp i en säng som liknade fluffiga moln och så åt vi brunch på gamla kondis! Det var verkligen hur mysigt som helst! Min helg blev alltså lite mer händelserik än vad jag hade tänkt och det uppskattar jag verkligen!! 



No Makeup

 
 
Lördag, vad fan ska man hitta på? 
Det blir nog en riktig stanna hemmadag. Jag ska dock till Stan för att hämt ut ett packet som har kommit och så ska jag hämta ut mitt gymkort! Efter det så har  jag verkligen ingenting palerat, jag ska plugga lite. 
 
Hoppas att ni har en bra helg! <3 

Tillit

Att vilja så mycket men att det bara inte går. Att höra honom besviken för att man helt ärligt inte vågar lita på honom men att man så grovt jävla jätte gärna skulle vilja kunna göra det innerst inne. Det är något som jag saknar, tillit för andra människor som säger att de älskar mig. Hur fan ska jag kunna veta om du menar vad du säger? Eller om du är en stor lögnare som spelar på mina känslor? Jag har absolut ingen aning. Ingen kan veta vad som är sant eller falskt. Jag vet att mina känslor för Honom är äkta. Det börjar kännas mer och mer. Känslorna blir bara starkare för varje dag som går och jag känner så otroligt starkt för honom. MEN jag står fortfarande med garden uppe, beredd på ett hårt slag i magen igen. Jag spänner min mage för att kunna stå om jag skulle få en knuff som skulle få mig att landa på marken igen. Jag kan inte bara luta mig tillbaka.

 

Vi har det verkligen hur bra som helst men det finns alltid i tanken att vara beredd. Allting kan hända.

 

I början var jag iskall, jag lät inga känslor ta över och jag ville ha kontroll på situationen och intalade mig själv att inte falla. Inte så hårt i alla fall så att det inte skulle göra så ont om det inte skulle ha blivit vi två. Men saker och ting blev allt mer seriöst mellan oss två och rätt som det var så blommade känslorna upp. Och nu är jag helt förälskad! Jag vet inte vad jag skulle göra om jag blev lämnad ensam igen i detta läge.

 

 Jag börjar helt enkelt tappa garden och den sjunker sakta men säkert nedåt då jag inte har krafter att kunna hålla den uppe hur länge om helst. Jag kan alltså ingenting göra åt saken längre. Jag sitter i en sits där jag vill vara men som jag inte kan styra över. Jag kan bara vara och hoppas på att han känner exakt lika sanna känslor som jag gör. Han skulle kunna bränna mig så jävla hårt om han bara skulle vilja. Han skulle kunna få mig att gå under. Men det är ingenting jag ser i honom.

 

 Jag kan inte se någonstans att han skulle vara dålig för mig. Inte alls, bara bra. Han får mig att må fint och jag får honom att må bra och jag kan inte tänka mig att en sådan lugn och stabil människa som han är skulle kunna tänka tanken att göra något så hemskt. Jag kan verkligen inte se honom göra det. Han är för bra.

 

Jag vet att han är bra, jag bara vet det och jag älskar honom.

 

 Men jag ”visste” samma sak med den människan som svek mig så fruktansvärt hårt. Jag ''visste'' att han var snäll mot mig. Men han spelade helt på mina känslor och kände inte ett skit för mig, Han bara lekte runt med mig. Respektlöst och förnedrande.

 

 Jag började tro att ingen skulle kunna älska mig på riktigt. Jag, innerst inne, min själ och min insida. HUR ska jag kunna veta vad som är sant och vad som är falskt egentligen? Detta finns inget svar på för antingen så förlitar man sig på en person och då är man väldigt säker på att man känner personen och man har bra koll på läget. Men sedan visar det sig att man hade så jävla fel. Hur fan ska man då kunna lita på någon igen?

 

 Jag vill så innerligt kunna förlita mig och vara säker på att jag inte kommer att få ett hårt slag i magen en gång till. Hur gör man? För jag är så förälskad och så villig att satsa på mitt förtroende till honom för han är så sjukt fin oh får mig att bli glad och att må bra. <3

 

Train



Back to Vadstena! 
Det har varit en väldigt bra vecka som gått fort! Skönt. 

Nu ska jag hem, dra på mig mjukisar, ta fram glass och kolla Game Of Thrones! Jag saknar Alexander som en jävel men han är iväg och åker skidor och kommer vara borta hela helgen! Jag som behöver pussar och gos utav honom nu juuu!!!! 



Love U

 
 
Idag fotades jag och Cornelia lite i studion utav Rasmus! De var kuuuwl som alltid. ^^

nails

 
 
Idag bestämde jag och Isabelle oss för att gå och göra våra naglar så vi gjorde det! 
Jag blev as nöjd och det tror jag att Issa också blev. Hon valde att ha glitter på sina. Detta är första gången jag gör mina på salong så det var en liten upplevelse. 
Händerna ser så fräscha ut! LOVE
 
 



Big Booty

Nu har jag precis kört ett stenhårt rövpass så att det dunkar i baken på mig haha!
Jag körde ''juck'' med tyngd och benlyft på mage. 
Dessa två övningar är såååå bra!!!! De tar riktigt ordentligt i rumpan och visar resultat! 
 
 
Dagen har varit kort då jag bara hade en lektion innan lunch. Efter skolan så gick jag, Ernie och Cornelia ner på stan och käkade lite och snackade skit. De är så bra dom brudarna! <3
 
 
 
 

tusen tack

Alltså igår fick jag rekordmånga läsare här på bloggen vilket gjorde mig väldigt gad! Det var länge sen jag fick så många unika besökare! Jag är jätteglad för det och hoppas på att det fortsätter så här. Jag har även fått en liten tanke om att börja videoblogga igen men tankarna går fram och tillbaka ang det. Jag vet inte riktigt vad jag skulle kunna tänkas prata om och sådär men jag ska fortsätta att fundera. 
 
 
 
 
 

Queen B

 
Alltså this woman. Så jävla het, vacker, fantastisk och bara så bäst på alla sätt och vis!?

Passionsfrukt och skuggor.

 
 
           
 
Sitter just nu och äter lite passionsfrukt och funderar ut lite roliga kombinationer från denna palett. Jag köpte den på H&M och jag tyckte att den hade många bra färger som jag tror att jag kommer att ha mycket användning utav. :)

Min födelsdag

 
 
 
Igår var det alltså min 17e födelsedag. Jag firade den med släkten, familjen och pojkvänen <3
Jag fick proteinpullver och en rosa liten shaker som är perfekt nu när jag har tagit tag i träningen igen. Sedan fick jag ett par hörlurar då mina gamla precis gått sönder och så fick jag lite fickpengar och organiska hudprodukter från mina kära släktingar. :)
 
Min födelsedag kunde inte ha blivit bättre! Alexander och jag hade inte setts på ett tag så det var fantastiskt att få se honom igen. Han sov även hos mig vilket var underbart mysigt! Och alla grattulationer på sociala medier! Jag blev sååå glad. 
 

17 år

 
 
 
 

Barnvakt

 

Ikväll är jag lite barnvakt för mina kusiner. Så vi sitter och myser i soffan framför legofilm! gooooos

Varför utsätta sig för detta?

 
Ca 1 min in i video försöker hon ta bort denna mask. Jag säger inget mer haha. 

Earned it - The Weeknd

 
Denna låt!! OMG OMG OMG OMG!!!!
Den är helt fantatsiskt bra och jag ser mig så många scener från boken framför mig när jg hör den här. Jag bli helt sinnesjukt taggad på att få se den här filmen den 14 Februari. Jag har snart läst ut den sista boken och än så länge är jag helt förtrollad. 
 
Jag har sagt till mig själv att inte ha för höga förväntningar på filmen efter att jag har läst böckerna men jag hoppas hoppas HOPPAS att filmen är liknande och att den har med viktiga saker från boken. Det får vi se. Det ska bli spännande att se. JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅ TAGGAD OMAJGAAAD !!!?¤&##
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har ett svart moln över mig

Idag vaknde jag upp med träningsvärk och ett godmorgon sms från Alexander. Sedan var allt skit. Hatar att jag måste åka till Norrköping idag (det tar sån jävla tid), jag måste packa till nästa vecka och jag vaknade vid 12 vilket kommer göra det svårt för mig att somna ikväll igen. BLÄÄÄÄÄ Allt bara suger! Och saknade utav pojkvännen blir så jävla extrem sånna här dagar och vi kan inte ses. Bajs

mysLördag och tacos

  
Idag blev jag inbjuden på tacosmiddag till Annie och med mina underbara vadstenabrudar! Vi samtalade om allting och vi hade liksom livliga konversationer hela kvällen och vi pratatde nästan i munnen på varandra för att vi var så exalterade på att vi äntligen fick ses allihopa!! Det var dundermysigt och maten var jättegod! Vi spelade spel och vi bestämde att förlorarna skulle springa ett varv runt huset utan att ha tröja på sig och såklart så förlorade jag och Tove och fick då springa. HAHAH jag fick en sådan adrenalinkick utav det, det var kolsvart, vi var ute på landet och vi blåste näsan bort, det var hemskt. Men kul... ahhaha <3 
 
 

Så sevärd film om pattar!

 
Detta fick mig att få upp ögonen ganska mycket. Varför ska JAG vara ledsen över hur de ser ut? jag föddes så och det är absolut inga fel. Jag kan hitta bra BHar och de är inte för små och inte för stora. Jag måste själv bara ge fingret till alla tankar som kommer upp i mitt huvud ang att de skulle vara fel på dem. MER BRÖST ÅR FOLKET! Och seriöst, de grabbarna som sa att hennes bröst var små och äckliga kan ju bara tryck upp en påle i röven. 
 
Och alltså det finns säkert mååånga som inte alls håller med om vad hon säger osv men jag fick mig ett lyft psykiskt utav den här filmen och det är jag glad för. 
 
 
 

Hunk

Idag körde jag ett långt pass! 1 timme och 45 min. Jag körde igenom hela kroppen och med ordentlig stretch efteråt så att jag kan nå mina mål. Det är så skönt att känna sig vig och mjuk i kroppen tycker jag. 

Senare ikväll ska jag och brudarna äta tacos tillsammans och ha det trevligt. 


elf & dr.organic

 
 
 
 
I går köpte jag mig ett rouge/Brozing puder från elf. Det har öppnat en butik inne i stan  som heter Pinkroom med massor utav roliga grejer. Saker från Victoras secret och Pink. Badbomer, yankee candle ljus, produkter från elf och från The Balm. Ja, massor utav roliga saker. 
 
Jag fick även en liten julklapp igår utav min kära moster och hennes sambo. Jätte fina hårprodukter fån Dr.organic! Det är alltså naturliga produkter vilket är hur bra som helst! De luktar lite skumt, jag är nog ovan. Nu för tiden så är allting parfymerat men jag lär nog vänja mig vid det. Jag ser fram emot att testa det i morgon efter ett gympass. 

Estetjävel!





Jag älskar att vara tillbaka på skola sååå mycket!! Att vara omringad utav så fucking fina människor varje dag gör mig till den lyckligaste alltså! Jag är alltid så jävla glad när jag är på skolan och grabbarna i klassen får mig mer eller mindre till asgarv varje dag! Så härligt! 

Beautiful

     
 
 
 
 
Alltså dessa spetsBHar är ju bara så sjukt fina, vackra, sexiga, lätta och SÅ JÄVLA SKÖNA. För mig som inte har världens bomber så funkar dessa BHar helt utmärkt precis som en vanlig bygel-BH men dessa är sååå mycket finare och framför allt skönare LOOOOOVE IT
 
 

Back To Nkpg

 
 
  
Nu är väskorna packade fö den här veckan och två dagar i skolan. Okej ni undrar säkert varför jag ska ha med mig så mycket för två dagar? Men det är så här att jag har tagit med nästan alla mina kläder tillbaka till Vadstena och nu måste jag få tillbaka all igen. För att få tillbaka allt så måste jag ta lite i taget. 
 
Kände för att sminka mig på grund utav uttråkad, ni vet som man gör och jag testade mitt röda läppstift som jag faktiskt gillade. Innan har ja tyckt att det är för mycket färg men nu kändes det bra. Det blir nog att bra röda läppar lite då och då i framtiden.
 
 

Lite mörkare och mer nyanser

 
 
Man ser ingen större skillnad genom kameralinsen. Men jag gjorde alltså en toning i går och det har blivit mörkare och det finns nya nyanser i rött/vinrött. Super nöjd verkligen. Kul med en liiiiiten förändring. 
 

Vanliga övningar jag gör på gymmet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gymmar för en snyggare kropp och för en bättre kondition då jag ofta kör crosstrainer eller springer. Här ovan ser ni några övningar som jag ofta gör. Det finns andra övningar jag gör också men som jag inte hittade som en gif haha. Jag tränar mycket ben och rumpa då jag tycker det är rktigt snyggt med en tight rumpa och snygga välformade ben. 
 
 

Att komma över någon.

 
 
Bye Romeo! Julia fick sin pussy power tillbaka och har nu insett att hon är fucking Queen! Därmed lever Julia sitt gamla fabulösa liv utan Romeo och tillsammans med hennes drömprins istället lycklig i alla sina dagar. 
 
 

Hårfärgning på G




Utställning




Idag är en sådan dag då jag vill kolla på fotoutställningar och tavlor. Få intryck och att bara ta in och fundera över bilder. Men tyvärr så vet jag ingen utställning idag och så är jag för lat för att ens resa på mig. 

När jag var mindre så trodde jag att jag aldrig skulle förstå mig på konst. Att jag aldrig skulle gå till en lokal för att titta på "konstiga" målningar och foton. Nu har jag liksom lärt mig att se egenom det där och tycker nu att det ger mig väldigt mycket bra energi. Man kan lilsom känna igen sig genom att bara se en blå färgklick i ett hörn utav en röd-orange tavla. Detta låter så djupt, jag vet haha! Men jag uppskatar det enorm, vi är alla olika och alla kan såklart inte gilla konst. Men för mig så är det bra, det är något som jag har fastnat för.  
Jag tror att man måste ge varje bild tid också, för att kunna upptäcka saker som ögat inte såg från början. 

INTRESSANT 



Feminism


Shopping




Beställde alltså dessa från Romwe idag.
Jag ääääälskar jackan något enorm och ser så fram emot att den ska landa på posten! 





Hobbit




Nu är jag på väg till Motala för att se den sista Hobbitfilmen. Älskar min päls som jag köpte till nyår och jag kommer nog att använda de flitigt i framtiden, så mysig! 

Senare när jag kommer hem ska jag beställa en jacka och en tröja från Romwe!! 




Mitt 2014

Sista terminen i 9an, den sista tiden i grundskolan och tillsammans med de vänner som alltid funnits i min vardag enda sedan första dagen i skolan.Jag ville bara sluta, sluta på PM och komma någon stans, någon annan stans. Jag visste  redan i Januari vilken skola jag skulle välja och jag visste vad jag ville med mitt liv. Jag har fortfarande mina drömmar och jag ska kämpa för att komma dit. Jag väntade på att våren skulle komma, som efter alla långa vintrar. Jag ville ha vår så att jag kunde börja använda min jeansjacka igen. 
 
 
Det blev vår och skolavslutningen närmade sig. Jag såg till att nå alla mål som var för att ta steget vidare till gymnasiet. Jag såg liksom ljuset i tunneln. Snart skulle jag gå på sommarlov och tillslut var dagen där och vi åkte flak och hade det bra!
 
 
 
 
 
Nu fick vi sommarlov, jag hade sommarlov och inväntade nu bara bråvalla festivalen. Jag och tjerna träffades för att mysa i hamnparken på kvällarna och vi bara älskade sena sommarkvällar tllsammans. 
 
 
Bråvalla närmade sig och jag var så jävla taggad, jag hade fixat med packningen och jag hade allt klart. Bråvallafestivlen var helt fantastisk på alla sätt och vis. Jag hade fått underbara grannar som jag umgicks med till stor del utav festivalen, Musiken var bra och bara hela grejen att gå runt lullig och glad i tre dagars tid. Livet var helt klart fantastisk under dessa dagar. 
 
 
 
 
 
 
Det blev midsommar och jag firade med mina underbara brudar. Vi åt middag och tävlade och framåt kvällen gick vi till Jonte och firade med våra grabbar. 
 
 
Efter festivlen skulle jag jobba i tre veckor. Det var ett helt helvete kan jag säga. Jag slet så jävla hårt varje dag. Jag stod på knä och rensade ogräs i 6 timmar om dagen och det ända jag kunde tänka på var efter att jag var klar med jobbet. Då skulle jag åka till Stockholm för att fira två årsdag, åka till Alva I Gävle och bara vara hemmifrån ett tag. 
 
MEN det blev inte alls som planerat då min dåvarande var otrogen på sin egna hemmafest 6 dagar innan våran dag. Jag blev klar med jobbet och fick sedan reda på detta. Det snurrade i huvudet på mig ang hur jag skulle göra och varför han gjorde som han gjorde osv. Alls var verkligen skit. Jag hade pengar i fickan men för det var jag inte lycklig. 
 
Jag åkte upp för att få se honom i ögonen när han berättade om vad som hade hänt. Grejen är den att han ångrade inte sig ett skit. Han försökte inte ens göra någonting åt det. Jag var totalt förstörd.

Jag var blind och tyckte att jag kunde ha kvar denna människa till orm som vän. Så vi umgicks innan han skulle åka till Finland. När han åkte så kunde jag inte sova om nätterna, jag kunde inte äta, jag skakade och mådde som en påse skit i 4 dagars tid.
 
Senare skulle jag åka till Alva i Gävle. Jag åkte upp och hade de underbaraste dagarna på så jävla länge med henne. Vi skrattade som bara vi kan göra och hon gjorde mig så jävla glad bland alla äckliga känslor som fanns innom mig då. Vi åkte till en djurpark, badade, tittade på stjärnorna i timmar och såg minst 5 stjärnfalla och jag bara insåg att Alva är en sådan underbar människa. Hon fick mig att asgarva när jag mådde sådär uselt. 
 
Sedan åkte jag ner till Stockholm igen och träffade Laura i en dag då jag sov över hos henne. Vi fick för oss att klippa av oss håret och gick båda två med axellångt hår. Jag ville ha en nystart ifrån det som hade hänt mig och jag kände att det var en grej som skulle förändra mitt utseende och något som skulle ge mig en bra början på resten utav mit liv utan honom. 
 
Den sista tiden utav lovet spenderade jag på stranden men nära och kära. Jag försökte hålla tillbaka tårarna så gott det gick om dagarna men min familj och mina vänner hjälpte mig oerhört mycket. 
 
 
Skolstarten började närma sig och jag var så taggad på att få börja gymnasiet, träffa massor utav nya människor och hålla på med något som jag var intresserad utav. Jag och alla andra ettor blev nollade och gick sedan på en fest på kvällen. 
 
 
 
 Innan skolan började så hade Felix en sådan underbar fest hemma hos sig att det var sjukt. Det var verkligen så JÄVLA KUL! Även fast saker och ting ledde till att jag insåg hur fucking falska människor kan vara. 
Det var lagom mycket folk,jag blev lagom full och folk badade i poolen och musiken var hög och man bara kände att man levde. Jag kände att jag skulle skita i alla negativa känsor jag hade i kroppen och bara ösa, släppa loss och ha så jävla kul och det hade jag verkligen. 
 
Jag började gymnasiet och det kan nog vara det bästa valet jag gjort på så sjukt länge kan jag säga. Sedan första dagen så har jag trivts så in i helvete bra och jag har träffat massor utav nya människor och lärt mig om så mycket. Jag har nu gått en termin och det funkar absolut hur bra som helst. Jag trivs som fisken i vattnet.
Mitt X fortastte att vara jävlig så jag sa upp kontakten helt med honom genom att ringa upp och berätta att jag inte ville ha honom kvar i mitt liv längre, det var det bästa jag gjort. 
 
 
 
 Jag såg Thomas Stenström i Norrköing Tillsammans med Elvira då vi kom längst fram och det fanns heller inget staket så man kunde titt som tätt ta på honom och se honom i ögonen och sjunga tillsammans med honom. Jag gav honom en slängkyss och som svar tog han den i luften och förde den till sin mun. Det var så sjukt fint och hela Konserten var helt fantatsisk! Jag filmade en lite bit sedan dog kameran :((((((
 
 
Jag såg också Veronica Maggio under hösten. Jag gick tyvärr själv men jag hamnade längst fram så jag var lyckligast i världen när Hon gick upp på scen. Världens finaste Veronica. Hon var så glad och hade sådan inlevelse och känslorna bara fanns i luften hela tiden, det var fantastiskt vackert. ''Trädgården en Fredag'' Var så underbart bra och det är een utav mina favoritlåtar med just Maggio. <33
 
 
 
Under hösten så hann jag också med att se Den Svenska Björnstammen och Markus Krunegård på Flygeln i Norrköping. Björnstammen är helt fantastiska live och de har en sådan underbar energi på scenen. Markus var också helt fantatsisk men låtar som ''Under broarna i skanstull'' och ''lets go nu är jag din yo'' <3 
 
 
Jag kände att saker och ting började att kännas bättre men känslorna kunde bara svepa över mig då jag bara grät. Men så en dag fick jag ett meddelande på Facbook. ''Hej'' stod det. ''Hur är det?'' Han verkade vara så jävla intressant, han skrev om sin musik och vi kunde hålla med om hur fantastisk estetiken är. Vi bestämde oss för att träffas och det gjorde vi. Efter det så har vi setts varje vecka och vi är nu tillsammans. Vi har pratat om hur konstigt det är. Att ett Hej kunde leda till det vi är idag haha. Jag tycker om honom väldigt mycket. Så fin. 
 
 
Sedan blev det jullov och det kändes underbart. Jag kom hem till mina föräldrar och min Julafton blev jättebra. Det var fint att vara med familjen igen. Jag fick en dator i julklapp som jag skriver ifrån just nu som jag trivs väldigt bra med. Det var verkligen så skönt att bara få vara hemma i några dagar och bara vara hema hahha. hemma är alltid bäst när man har varit borta så länge. Eftersom att jag pluggar i Norrköping och min familj bor i Vadstena så ses vi bara på helgerna. 
 
 
 
Min nyårsafton spenderades i Motala tillsammans med pojkvännen och så många vänner som jag blev överlycklig av. Kvällen gick alldeles för fort och jag ville bara stanna längre! Det blev en riktig fest och vi dansade och hade det jättetrevligt tillsammans. Vid tolvslaget så gick jag och Alexander till en bro och kysste in det nya året. Det var fint, sedan gick vi tillbaka och festade tills det hela avslutades. 
 
 
Nu är det 2015, jag har inte några löften, jag ska bara leva och se det posetiva i det mesta och så ska jag förlja mina drömmar och inte låta någon trampa på mig. 
 
 
 
 

RSS 2.0