src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

TräningsLördag







Idag drog jag mig till solariet och lade mig i ca 12min. Jag har känt mig så gråblek och vill få upp lite färg! 

Sedan tog jag mig till gymmet och stannade där i 2 timmar. Jag hade en sådan sjuk energi idag och körde stenhårt! Jag hade tänkt att köra armar och rygg men jag orkade med ben, rumpa och mage också vilket var asbra! 

Nu är jag alldeles mör i kroppen så jag vilar mig i soffan framför TVn med hunden bredvid mig. MYS ❤️

I morgon ska jag träffa Alexander, som jag har saknat honom i veckan!!


Staaaan


Igår så drog jag, Ernie och Corny till Stan efter skolan och umgick lite bara vi tre. Fina brudar det där! 





fans

 

Birthday Girl

 
 
 
 
 
 
Grattis grattis grattis älskade vän på din 18 årsdag!!!
Du är så sjukt fin och en fantastisk vän. Du ställer alltid upp och du är alltid positiv. 
Hoppas att din dag har varit asbäst och att den fortsätter lika bra. I LOVE YOUUU

Jag skrattar hysteriskt


22.02.15



Idag har det varit kalas för Alfred som fyllde 15 förra helgen. Flera släktingar kom och vi åt gott och fikade tillsammans.

Framåt kvällen drog jag mig in till Vadstena och körde ett benpass och lite bålträning. Skönt att gå dit i en timme och köra en snabbis.  







OMG


Torsdag

Idag såg jag ''Fifty shades of grey' IGEN! Den är så bra att jag vill dö. Mamma och jag har läst böckerna och jag sa till henne att åka och se den och då frågade hon om jag ville följa med och självklart sa jag ja! 
 
Innan gick vi på stan och åt och sedan gick vi till kicks då jag köpte mig en ''true match'' fundation. Jag fick med ett test så att jag kunde se och testa den men den var tyvärr alldeles för ljus för mig. Så idag bär det av till Mjölby för attt fixa det och sedan sova hos Alexander :) 
 
 

Rosa kinder

 
 
 
 

Sarasson





Dagen började med ett stenhårt ben och rövpass. Sedan drog jag till frisören där Sara satt och väntade på att bli klar. Vi åkte sedan till affären för att köpa något gott till filmen. Vi kollade på skräckfilm och dog tillsammans.... 

Nu ligger vi i sängen och fisar på varandra och är allmänt trötta och flummiga. 






My valentine



 
 
Igår åkte jag till kärleken efter att ha firat min lillebror på 15års dagen. 
Alexander var snäll och hämtade mig i Vadstena då det gick så dåliga bussar från Vadstena. När vi kom hem så kom han med en ros och en kyss. Han är så fantastiskt bra och jag älskar honom. 
Det blev en heeeeel del mys och så tittade vi på film och hade det superbra tillsammans. <3 

Fredageeeeen

 
Inte alls mycket bilder togs tyvärr men jag och dessa två brudar drog oss till Mjölby och hade det helt okej skojj! Brandallarmet gick och det var lite kaos där mot slutet och det hela slutade alldeles för tidigt så vi drog oss till en efterfest och stannade där en stund. Helt okej kväll ;)
 

Fifty Shades Of Grey

 
 
 
 
 
 
 
 
I Torsdags så såg jag, Cornelia och Ernie filmen ''fifty shades of grey''. Jag har läst första och andra boken och jag måste säga att Filmen var så in i hevete bra! Så lik boken och det kändes bara så overkligt att få se det med egna ögon. Jag är sjukt nöjd och jag ska gå och se den igen med mamma på Onsdag. 
 
Mr.Grey som spelas utav Jamie Dornan gjorde ett utmärkt jobb. Han är så lik den mannen som jag skapade i huvudet när jag läste böckrna. Och han är en sådan grov jävla BABE att det är sjukt. Även Anna om spelades utav Dakota Johnson var helt perfekt i rollen och samma här, liknar den anna som jag hade skapat i huvudet. ÅÅÅÅH jag är SÅÅÅÅ nöjd!!
 
 

Datorn är tillbaka!



Nu är äntligen min dator klar på servicen så jag åker och hämtar den efter skolan idag. Det är alltså därför jag inte har lagt upp världens finaste bilder och inte uppdaterat så mycket! Men nu blir det ändring på det <3 




Måndag






Gårdagen var sjukt bra! Vädret var på topp, plugget började kl 1 och jag hann med ett stenhårt benpass innan jag började. Idag har jag den sjukaste träningsvärken men det är fan belöning för det hårda arbetet! 

Efter skolan så tog jag mig till Linköping för att möta upp Kärleken på en fika! Han är underbar!❤️





Lördag!



 
 
 





DET VAR FEST! Jajjamensan! Basel fyllde 17år och det firades med en fet lokalfest! Jag och brudarna förade hemma hos Tilda som var ett nytt ansikte för mig men det var sååå kul att få lära känns henne! Även Matilda var ny så det var superkul att träffa ett par nya riktigt mysiga tjejer! Vi käkade tacos och snackade skit :)
 
Sedan tog vi en taxi till festen och alltså det var seriöst bästa åkturen i mitt liv! Alla var glada och fnittriga! Chauffören var gammal men spelade jättehög musik och alltså det var så fucking kul! 
 
Väl inne på festen så droppade det in mer och mer folk och det var en så jävla lyckad fest och jag hade verkligen svinkul! 
Sedan skulle jag ta mig hem till Alexander för att sova där. <3
 
jag hade en ring under kvällen och när jag skulle få av den så gick det inte. Jag provade med allt verkligen så det slutade med att vi fick åka till akuten och såga upp den haha!! 



New card




Nu har jag fixat ett gymkort på Friskis i Norrköping där jag pluggar så nu kan jag få ut mer av min träning! Bestämde mig för ett årskort och eftersom att jag är student så fick jag det för ett brrra pris också! Så är det bara att köra! 



Jag fick denna kommentar på mitt inlägg "titta upp" Då undrar jag vad ni/du tycker är kul att läsa om! Skriv och kommentera så fixar jag nästan vad som helst! 😏

Titta upp

Jag gick in på stationen och satte mig. Sekunden efter så kom en man in med sin hund, han pratade med den och satte sig på en bänk en bit ifrån mig. Mannens hund var jättefin och hon lade sig ner med ena tassen över den andra. Det var en till man på stationen som satt och tittade ut i luften. Jag tog upp min mobil som jag alltid gör när jag väntar på bussen eller förövrigt väntar på något. Det är ett bra tidsfördriv. Jag hör genom mina hörlurar att mannen med hunden börjar prata med den där killen som satt för sig själv när vi båda kom in på stationen.

 

-          Kan du engelska? Hör jag efter en stund och förstår att han pratar med mig. Jag tar ut ena hörluren och svarar ’’yes’’.

 

 Jag tittar på honom och han säger att den tysta snubben kommer från New York då jag genast kommer att tänka på Gossip girl, de höga husen och all trafik. Jag nickar och mannen med hunden har en tysk brytning och frågar om jag alltid sitter med min mobil i nyllet. Jag svarade att jag oftast har den och att det liksom är min vardag. Han sa att han ser ungdomar varje dag och att alla sitter med dem hela tiden. Han frågade mig vad det var jag gjorde på mobilen och jag svarade att jag skriver och läser på sociala medier. Han undrade varför vi ungdomar aldrig pratade med varandra, att vi istället sitter själva med våra mobiltelefoner. Varför pratar ni inte med varandra och lär känna nya människor?

 

Den frågan fick mig verkligen en tankeställare. Förstå hur mycket vi missar genom att titta ner på en skärm och avskärma oss från omvärlden med musik i öronen. Tänk om vi istället skulle kunna börja prata med någon ny människa och till och med påbörja en vänskap. Förstå vad vi missar hela tiden, så många ögonblick som vi går miste om genom att inte höra eller se vad som händer i omgivningen. Tänk om vi skulle få vara med om att någon får världens asgarv på tåget eller att vi skulle få oss ett gott skratt om vi bara tittade upp från skärmen och se någon halka på en isfläck. Eller något som faktiskt är hemskt är att vi inte skulle höra någons rop på hjälp om det skulle inträffa. Vi skulle kanske kunna hjälpa någons liv men vi går istället isolerade i vår egen bubbla med musik i öronen så att vi inte kan höra något annat.

 

Varje människa bli bara mindre och mindre social och vi blir blyga för främmande människor, förutom på fyllan såklart. Där kan alla göra vad som helst och prata med vem som helst. Jag tycker att det är så synd att det faktiskt är såhär. Men min generation är uppvuxen med det här och det är så svårt att slita sig ifrån det. Jag menar, jag blev verkligen positivt överraskad att den där mannen startade en konversation med mig även fast vi aldrig hade träffat varandra innan. Är det bara jag som känner såhär? Skulle någon annan bli avskräckt om jag bara började prata med dem från ingenstans? Jag vågar inte påbörja en konversation med någon som sitter med hörlurar på tåget. Det känns som att man stör. Men när jag tänker efter så skulle jag ta ur mina hörlurar och höra vad den främmande människan ville säga och om det skulle leda till en konversation så varför inte fortsätta prata och säkert lära sig något nytt! ? I framtiden ska jag vara mer öppen för samtal med främmande människor. Jag vet inte om jag själv skulle våga starta en konversation med någon random på bussen men jag vill verkligen jobba på det.

 

 


New in omg






Idag tog jag mig en en sväng förbi Linköping för att möta upp min fina Alexander! Han var smakråd för fest/vardagstoppen som ni ser ovan och så hittade vi tre tröjor på Carlings för bara 100kr så jag fick tag på en nice tröja med röda ärmar och Alex hittade två andra tröjor! 
Vi chillade mest runt och då käkade vi och bara umgicks, väldigt mysigt sådär! 








Godmorgon



Jag känner mig bättre men nu drar bihålorna igång och jävlas. Men efter lite te och nässpray så känns det väl bättre! Det är helt sjuuukt vilket sug jag har haft efter träning under dessa dagar som sjuk! Men jag gör allt jag kan för att bli frisk igen så att jag kan kan komma tillbaka 👌



RSS 2.0