src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

jag suger.

Okej nu är det så här att jag suger på att blogga och jag fattar inte varför jag ens har den. MEN nu har jag det och jag gör ett inlägg nu! 
Idag var alltså andra dagen på en ''normal'' skolvecka. Vi kör på enligt schemat och vi har haft en filmlektion och en fotolektion. Det har verkligen varit as intressant och jag trivs så jävla bra på skolan! 
 
I helgen såg jag Den svenska björnstammen i Linköping. Det var as bra så jag ska se dom igen den 10 oktober. 
 

Nollning




Igår hade jag nollning! Vi gick på stan och var tvugna att sjunga och göra massa saker, annars fick vi straff och vatten på oss! haha vi dansade mitt på stan och vi sjöng för personalen på donken! Men det var verkligen så sjukt kul och vi kom varandra närmare! Vi blev även "döpta" i en fontän till slutet och vi alla ettor tog ett stort gruppfoto! 




Senare på kvällen träffade vi alla från skolan ifolkparken och det blev jävligt trevligt! Alla är verkligen underbara! 



Veckans första lektioner

Idag har vi haft en Svenska lektion och Estetisk kommunikation! Det var kul att få känna på det lite ocksåååå! 

På eftermiddagen så gick alla ettor och tvåor till Folkparken. Vi blev indelade i lag och så fick vi ett papper med massor med utmaningar och för varje utmaning så fick man poäng! En utmaning var tex att ta en selfie med en främling, stå på huvudet o bada med kläder haha. 





halsont



Jag har börjat få ont i halsen! :( Så jag tog ett bad och njöt en stund och nu ligger jag i sängen med en kopp te och tittar på Idol! 

Det känns så konstigt att jag ska spendera så mycket tid i Norrköping, att den här staden liksom ska bli min vardag! Det känns som att jag bara är här och att jag ska gå tillbaka till Högstadiet haha! 





Första dagen



Första dagen på den nya skolan avklarad! Vi fick träffa alla lärare och vi fick en mentor och min "klass" består utav 6 personer haha, så skönt! Vi lekte lite lekar tillsammans och försökte lära känna varandra. 

Jag var på skolan i kanske 1.5 timmar och när jag kom hem så slocknade jag nästan direkt!! Så trött!!!!! haha


!

Han får mig att må illa. Jag gav honom en chans för att visa att han är jääävligt ledsen över det som hände och att han ska visa att han vill ha kvar mig som en vän. Jag blev så äckligt jävla sårad och han kan inte ens göra saken bättre och finnas för mig som en vän. 

Han lägger sig i saker som han inte borde och då passar det inte bra att vara vänner längre, nä då borde vi säga upp kontakten och aldrig mer prata. Men efter 2 min så ber han om ursäkt och ångrar det han sa. 

TROR DU PÅ RIKTIGT ATT JAG FÖRLÅTER DIG IGEN?? 

Min sommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry, not sorry !

 

sååå rolig!

 
Alltså William Spetz är ju hur rolig som helst! Och dte är superkul att han får samarbeta med svt och allt det där. Men åå jag saknar hans videobloggar, där kommer allt så naturligt och William är ju verkligen naturligt rolig!

Vart ska jag gå på ?

 
Film och Musikgymnasiet (FMG) i Norrköping. Jag är mest intresserad utav filmoch så vill jag lägga till foto senare.
Jag börjar i morgon kl 1 och jag känner mig faktiskt inte alls nervös för det här. Men det kommer att komma över mig när jag väl är på väg till skolan! 
 
Det ska bli spännande att få komma till en ny stad och till en ny skola där jag inte känner någon. Jag kommer att bo hos min moster på vardagar och sedan pendlar jag hem på helgerna. 
 
Det ska bli kul att få komma tillbaka till Norrköping faktiskt. Jag är född där och jag levde mina första 6 år där. Så minnen har jag verkligen från Norrköping och mina kusiner bor där och den mesta släkten.

Fest
























Igår hade Felix fest och det blev sån jävla succé!! Massa folk, hög musik och en fucking pool! Ksn det bli bättre? 

Jag hade verkligen svin kul och det här blev det bästa avslutet på lovet!! 

Vi badade, skrek, sjöng, dansade och bara levde livet hela kvällen igenom! 



Att få veta att man är ett andrahandsval.

Att få sitt hjärta sönderslitet och krossat

Jag kommer ihåg bilden på din telefon där en tjej som ger sitt hjärta till en kille och han säger: Det kommer aldrig att gå sönder och jag ska ta hand om det. Du hade bilden som bakgrundsbild och jag visste att jag hade hittat någon som aldrig skulle slänga iväg mitt hjärta. Därför var jag så oberedd på att det skulle kastas på marken och bli trampat på.

Jag vaknar upp, börjar gråta och förstod att jag har blivit behandlad på det mest fruktansvärda sätt en människa kan bli behandlad på. jag, lilla jag som inte har gjort dumt. Det gör så ont i hela mig, det känns dom att hela jag är ett sår som någon häller salt i och det får mig också att förstå att du innerst inne inte var lika förälskad i mig som jag var i dig. Jag tänker att det var ett sätt för dig att få slut på det hela och att du inte hade modet att säga det till mig och se mig så ledsen. Jag tror att du inte vågade och gjorde det värre. Men vad vet jag om det? Det ända jag vet är att jag inte var den ända för dig, det var inte bara jag i ditt huvud utan någon helt annan också.

Men jag ska acceptera att jag måste laga allt själv innan jag kommer kunna våga ge mitt hjärta till någon och det är ditt fel. Jag ska acceptera att jag inte får vara med den jag vill vara med som mest i hela världen. Jag ska acceptera att jag är ledsen och att det är okej. Jag ska acceptera att tårarna på mina kinder är där för att jag sörjer att jag har tappat det viktigaste i mitt liv och jag ska acceptera att jag har blivit behandlad som skit men att jag måste resa mig upp sakta men säkert!  

Känslan i kroppen när jag fick reda på vad du gjorde är så obeskrivlig. Jag har varit så förkrossad och ledsen men även så jävla förbannad och ibland så har jag känt mig så liten, osynlig och otillräcklig. Jag har legat vaken på nätter och bara skakat och mått illa. Jag har haft svårt att äta för att jag känt mig illamående dygnet runt i över en vecka. Jag har gråtit mig till sömns alla nätter som jag inte har sovit bredvid någon. 

Så mycket som jag har gjort för en person som har betytt allt,  lagt ned så mycket kärlek till någon man har tyckt synd om och så efter en lång tid så får man veta att all tid man har lagt ner på kärlek och sorg inte har spelat någon roll för ingenting har varit sant. Jag har förlåtit gång på gång för att jag litar på människor för mycket och för att jag älskade honom. Jag vill kunna ge människor en andra chans, men om man inte tar den då är man hjärtlös.  Jag trodde att det skulle få honom att inse att jag faktiskt är en bra flickvän som kan ge nya chanser. Men nej han tog inte vara på hjärtat som han lovade att ta hand om  utan istället hoppade han, slog, högg, trampade, boxade, slängde, rev och slet sönder det. Han insåg inte hur mycket han hade, hur stolt och glad han skulle vara för allt han hade. Men nej han hade väskan fylld med diamanter men ville ha guld. Han blev aldrig nöjd. Och att lögner fick honom att må bra. 

I vissa stunder känns det som att det fortfarande är vi och att han snart kommer ner till mig med en buss som vanligt. Men nej. Det kommer aldrig att hända igen. Jag beslöt mig för att jag inte ville säga upp kontakten med honom helt och hållet för det skulle jag aldrig klara. Jag kan inte bara slå ihop händerna och aldrig mer prata med honom. Jag vill kunna prata med honom och fråga om jag har frågor om allt som hände. Han vet så mycket om mig och han kan mig in och utantill. Jag klarar inte att släppa taget och det betyder att han fick en chans att bevisa att han var ledsen och ångrar det som hände. 

Det känns som att hela alltet är en fet jävla lögn. Mitt förtroende är förstört för andra och jag vet inte om jag kommer kunna lita på någon igen.

Hur ska jag våga ge bort mitt hjärta igen efter att det fallit sönder? Min fråga är: Hur lång tid kommer det att ta? jag vill kunna lita på folk men hur ska jag våga det nu? Allt är så rasat!  


Plankstek




ikväll åt vi ute och jag tog en plankstek, supergott! Senare efter det så drog jag till Sara för Förfest och sen drog vi vidare mot Motala och hade så stööört jävla kul! Dans, skratt, nytt folk och gud vi hade en sån fantastiskt bra kväll tillsammans!! 






Gårdagen





Vi fick faktiskt till en jävligt rolig kväll igår, sky var väl helt okej och jag tyckte att de slutade spela musik alldeles för tidigt, Men vi drog vidare på en efterfest 
och där träffade vi alla möjliga trevliga personer! :) 





Dansa, skratta

I kväll drar jag och mina vänner till Sky i Motala och vi ska ha så jävla kul, dansa, skratta och festa tillsammans med massor andra människor! Jag förväntar mig hög och bra musik från högtalarna och massor utav glada ungdomar. 





Fåglar

 
Den här låten är så grymt fin! Jag älskar den verkligen, jag får gåshud varje gång men jag tycker dock att videon är lite flummig. Men det gör ingen för Thomas Stenström är så sjukt bra och fin och allt! 
 
 

Tjejor

I går blev jag bjuden på middag hos bästa jackie tillsammans med alla brudar! Vi åt god kyckling med morötter och potatis i ugn. Vi pratade om allt och ingenting och om de kommande dagarna och hur kuuul det ska bli! Vi pratade roliga minnen från skolan och hur svårt det är att sluta skratta när man inte får. Vi snackade om när vi gick i luciatåget tillsammans och vilken katastrof det blev på ålderdomshemmet. Vi snackade om gymnasiet  och hur spännande det ska bli att få möta en helt ny klass. 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Allt suger men jag är ändå glad.

Fy fan vad hemskt det är att bli sårad, att saker händer även fast man inte vill och att man inte kan göra ett skit åt saken. Jag är glad över att vi kan kommunicera efter allt som har hänt och  att han faktiskt försöker. Vi vet exakt allt om varandra och han förstår mig som bäst. Det blev ett långt samtal med Jonte så här efter midnatt. Jag grät och jag skrattade. Jag fick svar på frågor som jag ställde och det känns jättebra. 

Jag klarar inte av att ha en person som har varit mitt allt och sen hata på honom, för det skulle vara en mardröm!!


 







Guldbling

På senare tid har jag köpt ganska mycket smycken! Det är ju så snyggt och hur enkelt som helst att piffa upp en outfit med. Jag har knappt använt smycken tidigare, typ bara ett par örhängen men nu har jag laddat upp med nytt och mycket! Jag älskar guld och jag gillar ett verkligen det halsbandet med pastellfärgade stenar på!
 
 
 
 
 
 
 
 

Fina vänner

 
Idag träffade jag Sara och Jackie och jag fick berätta om allt sjukt som jag har varit med om den senaste tiden. Jag berättade om hur jag fick mitt hjärta krossat och hur jag känner för allt. De satt och lyssnade och bara fanns där. Det var riktigt skönt att få ha pratat med några som står mig nära! 
 
Eftersom att jag inte har varit hemma så mycket sen jag och jonte gjorde slut så har jag inte kunnat prata med någon närstående vän. Det var verkligen as skönt!   
 
 
 
 
 
 

Kort



Idag har jag tagit en bild till ett ID-kort, Vad tycks? haha jag  ser ut som en död fisk! 

Dante - Trillion

 
Den här låten lyssnade jag och Alva på jätte mycket när jag var hos henne i Gävle och den är ju så JÄVLA bra och skön! LOVE IT 

Måndag

        
 
 
 
 
 Idag när vi var på väg tillbaka från att ha badat så tog Emma lite bilder på mig längs strandpromenaden. Pappa fyller år så vi var inne och tog en glass och badade. När vi kom hem så grillade vi och åt gott och nu snart ska vi äta pannkakor med nutella, grädde och banan.
 
Grattis på 46-års-dagenPappsen! <3
   
 
 
 
 
 

såå vacker bild


Kan vi bara prata om den här bilden? Så jävla vackert! Alla tre är helt perfekta och så kvinliga! De har alla så fina och höga kundben och Rihanna...Oh My Queen! Hon är ju så stört snygg! och deras hy passar så klockrent med alla guldsmycken. Jag är helt kär i den här bilen som är tagen av Emma Summerton till Wmag

Nu ska jag satsa på bloggen igen!




jag fick en kommentar på instagram @majaalshorn där Lina vill att jag ska göra en videoblogg! Det är kul att jag får kommentarer om bloggen och att jag får tips! Men jag har gjort vissa videobloggar redan som finns på min videofy! Där heter jag också majaalshorn ;) 

Underbara vän

 

Furuvik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vatten

 
 
 
 
 
 

Nyklippt med fräknar

 
 
 
 

Stadsfest i Gävle

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0