src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

Stranden

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagsmys

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Från vilken sida beställde jag mitt objektiv?

Jag fick en kommentar om vart ifrån jag beställde mitt objektiv. Och jag var inne och kollade runt på olika elektronikbutiker på nätet och hittade det billigaste på Mediamarkt. 
 
Klicka på objektivet så kommer du till sidan!

50mm

 
Igår beställde jag ett nytt 50mm objektiv, eftersom att mitt förra åkte i backen... :(
Som tur var så kostar det bara 900:- Men det var rea och jag fick det för BARA 800:- !!
Jag är nu superglad och vill bara att min bebis ska komma hem så att jag kan fota igen! 

Planerar framtiden

Det är så sjukt mycket som ska planeras. Ingenting kan bara komma som det gör utan det är viktigt och behövs planaras för att det över huvud taget ska fungera. 
 
Jag och jonte har 2års-dag den 25 juli och vi vill såklart ses och göra något för oss själva. Men dagen efter ska vi upp till Rovaniemi i Finland till Jontes släktingar. Och där stannar vi i en vecka och badar, solar, shoppar och bara lever livet bland massa mumintroll (höhöh). Det ser jag faktiskt väldigt mycket fram emot och det ska bli så kul att få träffa Jontes Farmor och alla hans kusiner som han har. 
 
När vi har varit där i en vecka så ska jag hälsa på min äääälskade vän ALVAAA i Gävle i tre dagar och skratta, gosa, skratta lite till och ha det så underbart trevligt! 
 
Sedan åker jag vidare ner igen och träffar lite folk runt ikring Stockholm stad och fotograferar, festar och umgås med alla möjliga människor! 
 
Den här biten har jag klarat av att få ihop men så är det resten... Eftersom att jag ska plugga i Norrköping till hösten, alltså 10 mil ifrån mina föräldrar så måste jag fixa allt med boende, hyran, mat och ja ni vet ALLT sånt jobbigt vuxet som måste fungera bra. Jag har även sökt inakorderingsbidrag som jag väntar på att få´svar ifrån så allt känns lite som en ända röra just nu! 
 
 
 
 
 
 

Goda gubbar

 
 
 
 
 
 
 

Fäna Blomma den

 
 
 
 
 
 

Sola


Idag har jag, sara, tove och ebba solat vid punpen, den är så sjukt bra väder.
Vi låg där ett tag och hade det supergött! Senare tog vi en glass och hjälpte Filippa att sälja grejer på stan haha!! 

Nu är jag och Sara hemma och vi ska snart börja fixa oss tills ikväll 

Gårdagen








Igår samlade vi alla tjejer i parken och myste! Senare mot kvällen satt vi i Esters båt men så delade vi upp oss och träffade folk! 

RSS 2.0