src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

Oreo

 
Nu har jag testat den här underbara goding! Den var faktiskt riktigt jävla god!
 
 

Den omtalade boken

 
Igår hittade jag också ''Femtio nyanser utav honom'' på bokrean så jag köpte den. En kompis till mig har nästan läst ut den och hon säger att den är skit bra och jag fick faktiskt läsa lite i den och det jag läste var väldigt bra! :) Så hittills har jag läst två kapitel, det börjar hända lite men jag kommer nog snart i i det, 

Trillingar

 
 
 
 
Igår passade jag på att köpa lite nya underkläder på Gina och en ögonbrynspenna på H&M. Jag behövde verkligen lite nya grejer. Jag gillar att trosorna har tryck på framsidan och spets på baksidan. Det gör det ju liiiiite roligare att använde trosor, haha. 

Enkelt

 
 
Idag satte jag upp håret i en ganska låg hästsvans.Jag snurrade håret på båda sidorna men det rasade under dagen. Men man kan ju göra en vanlig hästsvans så mycket roligare genom att bara snurra håret lite! 
 
Brukar ni göra något speciellt med era toffsar? 
 
 

Mellanmål

 
Ännu mera bananpannkaka, haha! 
Jag blev typ förtrollad hos jackie när jag fick smaka det här. Det går ju så fort att göra och så blir det ju så gott! 
Så när jag och Alfred kom hem från skolan så gjorde vi bananpannkakor med kiwi till oss, enkelt och snabbt.
 
Vad brukar ni äta när ni kommer hem efter skola/jobb?
 

Hår mys underbart

 
 
 
       
 
Min kära mamma var och klippte sig idag, då passade vi på att köpa lite hårvårdsprodukter! En olja som frissören använde sist jag klippte mig och utav den så blev håret helt STÖRT mjukt och lent. Så då köpte vi en sådan och den räcker i typ ett halvår. 
 
Vi köpte också en hårinpackning för klyvna toppar för oss som är så lockiga i håret. Vi har många korta hårstrån som man inte kommer åt att klippa. Då hjälper den här att läka det värsta. 
 
Jag blev verkligen as glad när vi köpte dom för den där oljan is to die for!! Jag funderar på att visa före och efter jag använt oljan så att ni kan se skillanden. 
 

Vän

 
 
 
Efter skolan så drog jag, Jackie och Sara till gymmet. Jackie gick lite tidigare eftersom att hennes far fyllde år och hon skulle iväg och fira honom. Men jag och Sara körde vidare en lång stund efter att Jackie hade dragit. (det är därför jackie inte är med på bild) :(((
 
När vi skulle gå hem så såg vi att solen var på väg ner, jätte fint. Vi pratade om att under vintern så är solen inte alls lika fin när den går ner som den är på våren och på sommaren. Fint fint!

Bananpannkaka

  
 
 
Efter skolan så gick jag och Jackie till gymmet. Sen gick vi hem och käkade och då gjorde vi bananpannkakor. Första gången jag åt det, jag har sett och läst om det men aldrig smakat. Det var faktiskt jätte gott. Inte alls som jag hade tänkt mig, lixom varm banan? 
 
Men det var super gott och vi hade skit trevligt! 
 
 
 
 

Kinamat

 
Det här. Mina föräldrar lagar den så jävla bra och jag tröttnar aldig på det. Marinerat kött och marinerad wok som också steks i olja. Med ris och sweet chillisås till, Såååååå jäävla GOTT! 
 
Vilket är eran favoritmat? 
 

Sverige - Kanada

bild från google.
 
Nu ska jag, mamma och pappa kolla på sista matchen och vi hoppas ju såklart att Sverige tar hem det här guldet!

Eyeliner

 
 
 
 
Ja, jag försöker och jag tränar och tränar. Men den här gången tyckte jag att jag la eyelinern ganska okej. 
Älskar verkligen eyeliner, det är så sjukt snyggt även om man har lite eller mycket. Gör man det bra så kan det se riktigt nice ut! 
 
 
 
 

purple

 
 
 
 
 
 
 

Promenix med Greta

 
 

Every day

 
 
 
 
 
 
Det här är produkter som jag använder vaje dag och som jag skulle kunna klara mig med länge om jag bara hade dessa. Okej platt/lock tången är kanske inte så viktig men det är något jag använder ofta. 
 
Först har vi min ansiktskräm. Den fukar bra större delen av året men nu på vintern behöver jag mer fett så då använder jag en annan. Sedan har vi min BB-creme. Den använder jag när jag vill få lite färg och jämna ut. Den är också ganska fet så den är bra på min vintertorra hy.
 
Min platt/locktång. Den är ganska ny och den funkar så mycket bättre än min gamla som man inte kunde ställa in temperaturen på. Jag hoppas att mitt hår håller sig bättre nu när jag kan platta med lägre temp. Det är bra att man kan locka med den här också. 2 i 1 liksom :D 
 
Min mascara, min underbara älskling. Den här är min absoluta favorit och den är helt klart bäst. Den har gummiborste som separerar fransarna bra. Och med ögonfransböjare ser fransarna längre ut. 
 
Min mousse fundation som jag använder när jag inte har min BB-creme. Då använder jag den runt ögonen för mörka ringar och röd hur. jag använder den där jag vill täcka, om jag har någon finne eller bara är röd någon stans i ansiktet så lägger jag den där. Väldigt bra för mig som har ganska slät hy. Den har en stört härlig konsistens också. 
 
Min jessica parker parfym som jag använder dagligen också. Den luktar sååå gott och jag älskar flaskans utseende! 
 
 
 
 
 
 

spana in min tumblr

 
 
Klicka på bilden för att komma till min tumblr!
 
Tumblr är verkligen helt underbart! Man hittar och delar bilder, men även laddar man upp egna. Så kan man följa personer med intressanta bilder. Det finns verkligen allt! Och allas tumblers blir så perosnliga. Man ser verkligen vad det är för typ av person när man ser bilderna. 
 
Det är super lätt att skaffa ett konto och börja direkt. Har någon utav er tumblr och vad heter ni? 
 
 

Ensam hemma

 
 
 
Just nu är jag helt ensam hemma, ska snart gå upp och fortsätta att kolla på hockeyn. Sverige- Finland. 

Eye

 
 
 
Jag älskar att fota ögonen, speciellt när man fotar framför ett fönster eller ute. Då får man det där härliga glanset i ögat. Jag fotade med macro inställning och resultatet blev riktigt bra!  
 

70-300mm

 
 
Här har vi ett bra expempel på hur man kan ta bilder med mitt nya objektiv. Jag ställde kameran på ett stativ och sommade bara in och ut. Då ser vi verkligen hur mycket man kan somma in och hur bra fokus det blir! 
 
Grenen på bilden längst ner är kanske en halv cm bred, så man kan  komma väldigt nära. Det roliga är att det ser ut som att en fitta har växt ut från den. Haha.
 
Jag ber om ursäkt för att det inte blev något bloggande i går. Men min dator startade inte. Men idag ska jag försöka uppdatera så mycket som jag bara kan! :D 

Nytt objektiv

 
 
 
70-300mm från Tamaron. 
Jag och min mamma beställde det innan helgen och nu är våran nya bebis hemma! Det ska bli så kul att provfota i morgon när det är lite ljust ute och kanske får jag några bra bilder redan första gången? :) 
 
Det här objektivet är jättebra när man vill fota något långt borta eller om man inte vill komma så nära det man ska ta kort på. T.ex när barn leker så kan det bli härliga bilder om de inte ser att man fotar dom. Eller om man vill ta på en söt liten fågel så blir den inte rädd... haha ni förstår. 
 
Det här objektivet kommer jag nog ha väldigt mycket nytta av men inget slår mitt 55mm. <3
Haha, Vi får se. 

Ma girls

Hej hopp. Idag vaknade jag av att jag var så jukt utvilad. Jag gick upp och tog en skål flingor med mjölk till frukost. 
Kl 1 åkte jag in för att gymma, sedan kom Sara och Jackie. När jag var klar så drog jag ner på stan för att köpa ögonbrynsfärg. 
 
Vi tre skulle ha lite spamys på kvällen men det blev bara att vi bastade och färgade fransarna och ögonbrnen,haha. Det är iaf något. ;) Vi gjorde också fruktsallad. Så när vi satt och smaskadepå det så såg vi på filmen ''allt för min syster''.  jäävla sorglig film, riktig gråt film men eftersom att vi alla är så jävla trötta så skrattade vi ganska mycket under filmen så det blev inte riktigt samma känsla men några tårar kom det.
 
Efter det så käkade vi middag med Jackies mamma. Och nu sitter vi bara och kollar runt på videos på youtube och nu snackar! 
 
SORRY SORRY SORRY för att det inte kommer några bilder från idag men jag hade inte min kamera med mig. Jätte dåligt av mig men så är det :((((( Nu ska vi snart fixa iordning oss och gå och sova. PUSS

Haha,

 
Det här är ju bara så kul! The real housewives är ju helt sjukt och dom gör den här parodin så klockren! hahah!

Pappas köttfärssås

 
 
 
 
 

Mot gymmet

 
 
 

Chokladdoppat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kom på den supersmarta idén om att smälta choklad och doppa frukter i. Jag blev lixom helt plötsligt så sugen på det, haha. Så jag började skära upp annanas, apelsiner och bananer.
 
Jag smälte chokladen över ett vattenbad, och eftersom att tallriken blev varm så höll den värmen ett tag efter så chokladen höll sig flytande hela tiden. Super enkelt och så jävla gott! Perfekt för alla som älskar choklad! 
 

Bubblor

 
 
 
 

Pluttan

 
 
Lilla Doris som måste gå runt med tratt på huvudet. Hon är så söt! 
Det är så att hon fick ett öppet sår på halsen som hon hela tiden rev upp, så då fick vi sätta en tratt på henne så att hon skulle låta bli såret. Nu har hon haft det i några veckor och det ser jätte fint ut. Nu ska bara pälsen komma tillbaka, men snart blir hon fri från den. <3
 
 

Helgen tillsammans

 
 

hahaha

 
, '
hahahah, det här är så oförusägbart och så jävla kul. Min humor till 100% och speciellt så här på kvällen. 

alla hjärtans dag

 
 
Idag när jag och pappa skulle dra till gymmet så  var det så sjukt fint ute. Det luktade vår och solen sken. jag hoppas verkligen att vädret kan hålla i sig för jag vill inte gå och frysa längre. Jag vi kunna använda min jeansjacka igen. Den kan man ha till allt, den är skön och helt enkelt bäst! 
 
 
Alla hjärtans dag. Det såg min kille till att det blev den bästa. När jag var på gymmet så körde jag rygghävningar. Och när jag gör det så hör jag dörren öppnas och någon kommer in. Jag tänker att det är någon som ska träna antagligen. Jag kollade inte upp eftersom att jag var mitt uppe i mitt eget. Så kommer han närmare och stannar framför mig. Då tänker jag bara: vad fan är det här? Vem är det? Så ser jag att han har likadana skor som Jonte min pojkvän. Jag kollar upp och ser att han står där. Jag hade ingen aning om att han skulle komma idag. Vi brukar sed var tredje vecka och så kommer han två helger i rad! Jag blrv så jävla glad så jag gick av och hoppade på honom och kramade honom jätte hårt! Såååå fin kille <3
 
 
 
Det här är min lillebror. han fyller hela 14 år idag på alla <3 dag!  Min lilla fjortis. Vi firade honom genom att åka och käka på kinaresturang. Så vi drog alla till Motala och beställde. Det jobbiga var att vi fick vänta på maten i en timme. Men då löste vi det på andra sätt. Vi började utmana varandra i flappy bird. Tillslut kom maten och den var jätte god. Men till den resturangen går jag aldrig till igen. Affe hade nog en jätte bra dag! 

Vackra, glada, fina och jävligt bra tjejer.

Idag var en så där bra dag. Jag Sara och Jackie hade så sjukt kul nu på kvällen efter skolan. Vi har skrattat, gråtit, blivit rädda och allt möjligt! Vi hade det så jävla bra! 
 
Det känns så skönt att ni finns. Vi vet också att vi kommer umgås väldigt mycket på lovet och det ser jag verkligen fram emot. Även fast dom andra tjejerna kommer glida runt i backarna på sina skidor så kommer vi ändå ha lika kul. Jag önskar också er Linnéa, Annie och Ester att ni har det så jääävla bra och så jääävla kul. Jag är sjukt avis och vill göra samma sak. MEN någon gång kommer jag också iväg. 
 
Imorgon fyller även min lillebror 14 bast! Det ska firas med kinaresturang! Så imorgon är både jag och pappa hemma så då ska vi städa hela huset och fixa så att det är fint till Lördag då vi ska ha kalas för både mig och Affe som fyllt år. Det ska bli skit kul att träffa alla kusiner och resten av släkten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pretty little liars

 
Nu ska jag se det senaste avsnittet av pll, sen ska jag ringa och säga godnatt till min pojkvän och så tillslut ska jag lägga mig och sooova! Jag är as trött och det ska bli sååå stört skönt! ^^ 
Vad säger ni om att jag startade en ny blogg? Vad har ni förväntningar och förhoppningar? Skriv gärna en kommentar!

On Instagram

Följ mig på instagram för ännu mer bilder! Länk till min Instagram finns i menyn till höger ^^ <3

beach tema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
       
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard frukosten!

 
 
 
 
 
 

Morgonmys med kissen

 
 
 
 
 Morgonen och Måndagen börjar bra tillsammans med min lilla kille! <3

Kvällsmacka

 
 
 
 
 

Min räddare

 
           
 
 
 
 
 

MAAAAT

 
 
Nu har Jonte precis gjort mackor för att han blir hungrig var tredje minut... haha men nu ska jag och Jonte kolla på filmen The switch. ;)

Miss The Summer!

 
 
 

Rosa och gott

 Jag har kommit in i en sådan här smoothie period. Det är så stört gott och såå lätt att göra!! <3

Lunch på stan

 
 
 
This is my girls! <3

Hallon Smoothie

 
         
 
 

Pannacotta

 
 
 
 
 

In Maaa Roooooom

 
 
 
 
Mina fina burkar som jag har allt möjligt i. Mina Håkan plattor och de tre rosenbladen jag och min pojkvän fångade på Håkans konsert i Linköping. 

RSS 2.0