src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">

väntar på bussen

 
 

Spexfoto - Filmtema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilderna är klara!

 
 
 
 
 
  
 
  
Foto By Magnus Pettersson  
 
Det var kul att få se de klara bilderna efter så mycket arbete! Jag är jätteglad och magnus är nöjd, Det var skitkul att göra den här plåtningen och det gav verkligen massor! Klicka in på Magnus hemsida där han har fler foton som dessutom är helt fantastiska! 

Pling Pling

 
 
 

Linköping

 
Idag var alla 9or på Linköpings universitet och vi lärde oss om Fysik... Ap tråkigt men vi girls var glada när det var över.

Lovis Shoe

 
Jag funderar starkt på att ha dessa skor till skolavslutningen, Vad tycker ni om dessa skor? :)

En stor plastpåse

 
 
 
 
 
 Några bilder från fotograferingen på kastad kulle igår. Vi fick ihop en sopsäcksklänning där på plats och ja, den blev ju faktiskt fin, haha! Nu har vi tagit alla bilder som magnus ville ha så nu återstår bara redigering. 
Det ska bli så spännande att få se resultaten av bilderna
 
 

FlowerPower

 
 
 
 
 
 
 

Byta batteri

 
 
Idag tänkte jag att jag skulle byta batteriet i min Iphone 4. Jag skruvade upp den och tog bort det gamla batteriet. Men när jag skulle sätta i det nya batteriet så var det ett 4s batteri. Jag hade beställt fel så det var ju bara att sätta tillbaka det gamla batteriet och skruva ihop telefonen igen SUCK! 

Fotografering

Igår stod jag modell för en fotouppgift som Magnus ska göra. Vi fick hjälp av hans kompis My som hjälpte till med blixten och som gav mig filten lite då och då, jätte trevlig tjej!!  Vi ska ta lite mer bilder idag också. Men han ska ha tre bilder som han ska söka in till en skola med. Bilderna igår blev helt fantastiska, Magnus är verkligen en GRYM fotograf och jag hade jättekul!! Han hade två klänningar som jag skulle fotas i. Med den första klänningen gick allt super bra, vi fivk några jättefina bilder. Men när jag bytte om till den andra så började det bli vääääldigt mörkt på himlen.
 
Vi hann bara fota några få bilder innan den kom duggregn men vi körde på, sen började det ÖSA ner och vi var tvungna att ta oss till bilen 100m bort med den stora blixten och jag hade mina jättehöga klackar på mig. Men som tur var så hade Magnus tagit med sig en filt till mig som jag kunde ha runt mig mellan plåtningarna. Så jag försökte ta mig till bilen så fort som jag kunde, även fast det gick lite sådär, hahah. 
 
Men vi fick i hop allt och körde till Magnus. Där värmde vi oss en stund och kollade på de tagna bilderna och jag säger bara, Woooow! Dom blev suuuper feta!! Han blev nöjd och jag blev nöjd så jag tror det kommer gå bra för honom!
 
När vi hade blivit någolunda varma så köpte vi käk och kollade på en film, jag var så trött att mitt huvud kändes tungt, och när jag kom hem så somnade jag som en stock. haha.
 
 
 En liten sneak peak på två bilder!

blubb blubb

 
Idag träffade jag Emma efter skolan och det var super trevligt, verkligen! Vi snackade i flera timmar och vi skrattade en hel del! Ni får en gammal bild på mig och Emma, även fast vi inte syns... haha <3

Vardaglig rutin



Vad vill ni se för videor? Kommentera och ge tips på vad ni vill se. Jag är öppen för alla förslag! puss.


Vart har jag köpt min piercing?

 
 
 
 
 JOOOO, jag har hittat det här smycket på  fyndiq.se faktiskt! Det kostade 129kr och är i  rostfritt stål. Staven är 1cm lång och  blomman är ca 1,5cm bred.
 
Men eftersom att jag inte får byta smycke än så måste jag vänta tills den 20 Maj. Läkarsmycket måste sitta i minst 3 månader  innan man får byta, så att hålet är helt läkt.  Det betyder alltså att jag snart har haft min navelpiercing i 3 månader!
 
MEN det betyder  inte att hålet är helt läkt, det kan ta längre tid än 3 månader.
Vissa personer har sin läkarstav i flera flera månader. Men jag tror att min är klar efter 3månader. Om inte så är det bara att jag byter tillbaka till läkarstaven och låter den sitta där i någon månad till. Det är även väldigt viktigt att tvätta ordentligt så att det inte kommer bakterier in i hålet så att det blir en infektion.
 
Mitt hål har varat lite till och från men inte alls mycket. Då har jag baddat hålet med alsolsprit för att torka ut lite. Annars tycker jag att läkartiden har gått väldigt bra och jag är super glad att jag tog den. Det är ju vädligt tråkigt att ha samma tråkiga stålstav i 3 månader men sen så kan man ju ha jätte många roliga och fina smycken!
 
 

Piercing

 

Gurka

 
 
Nu käkar jag mellanmål så att jag orkar att plugga matte i några timmar. I morgon har jag nämligen nationellt prov i MATTE!?? Jag vill verkligen klara det här så nu jävla ska jag plåga mig själv i några timmar. puss

Grillmiddag

 
 
 
 
 
 
 
 Igår när vi firade mamma så grillade vi och åt jätte gott. Vi fikade och hade det supertrevligt tillsammans med släktingar. Det var så kul att träffa småkusinerna, de är så söta! Såklart var det kul att träffa alla de andra också.
 
 

Om att inte räcka till

Det här med mobbning sätter så mycket sår på så många människor. Att bli utsatt för att få negativa kommentarer om hur man ser ut. Det blir bara ännu värre om någon säger något om ens kropp som man verkligen inte kan göra något åt. Tänk er att få höra hur jävla ful du är varje dag, tänk att inte kunna bära de kläder som du vill eller behöva spackla dig för att se ut som de tjejrna på reklamerna. Känslan av att inte räcka till. Det är fel att folk ska känna såhär. 
 
Själv har jag haft turen att bo på landet under nästan hela min uppväxt. Jag har gått på en liten skola med 5 personer som gick i samma klass som mig. Vi var en familj, vi tog hand om varandra. Det fanns aldrig en tanke på att vara elak mot någon annan. Jag kunde klä på mig hur galna kläder som helst för jag visste att inge brydde sig! 
Visst, nu i efterhand när jag blickar tillbaka så såg det inte bra ut. haha. Men det var fortfarande ingen som kommenterade hur jag såg ut. 
 
Något mer som har peppat och lyft mig som in i helvete är att jag fått höra att jag är fin nästan varje dag av mina föräldrar. De kan bara säga ''maja vad fin du är idag'' eller ''vad fin du är i håret idag* när jag har krulligt trollhår efter en natt med blött hår. De har gett mig komplimanger om att jag är jätte fin även fats jag känner mig hur sluskig som helst. DET har gett mig en jätte stark och bra självkänsla. 
 
Och det betyder INTE att jag tror att jag är snyggare än alla andra utan att jag trivs jävligt bra med mig själv. Och det är jag jävligt glad för att jag känner just såhär om mig själv. 
 
Jag tycker att det är sorgligt att det finns så många som inte är nöjda med sig själv. Men det är så svårt att ändra på och en del växer helt enkelt bara ifrån det. Men jag hoppas att alla som bär på en känsla utav ''självhat'' kommer över det och inser att det finns så mycket annat roligare att tänka på än hur ens näsa ser ut, jag lovar er. 
 
Gud vad skönt det var att får skriva lite. puss <3

Cheap Monday shopping

 
Idag åkte jag, mamma och bröderna till Tranås och shoppade på Cheap Monday! 

Grattis Mamma

 

j.e.a.n.s

 
 
 
Idag har det varit ett fantastiskt väder. Tyvärr var det lite kallt men jag klädde på mig ordentligt så det var superskönt ute! Jag älskar verkligen träden i våran trädgård, de blommar så fint och luktar så gott. 
Ibland älskar jag att bo på landet. Det kan vara så stilla och fint. Sen så finns det ju de stunder då jag bara vill bo i stan bland alla kompisarna. Det skulle vara så skönt att kunna cykla till skolan, träffa kompisar när jag vill och dra till gymmet precis när jag känner för det. Men som sagt, landet har fördelar. 

la la la la -

 
Den här låten är så bra! jag blir så taggad utav den. 

LEO - my new love

  
 
 
 
Nu har min jacka kommit som jag beställde från Romwe.com 
Jag är extremt nöjd och den sitter precis så som jag ville, jätte nöjd med köpet och jag betalade inte alls mycket för den. jag fick den för 260 svenska riksdaler. 
 
 

Valborg

  
  
 
Igår sov jag hos Jullan. Vi åt gott och kollade på elden tillsammans. Senare på kvällen så var vi ute på bus och jag hade verkligen jätte kul! Julia är en sån härlig person, så lätt att vara med och så jävla rolig.
 
Gårdagen blev verkligen sjukt lyckad och jag hade inte en tråkig minut. Men där emot blev jag lite rädd då och då...Vi sov på klosterhotellet och när vi gick i korridorerna så kände jag obehag i hela kroppen. Då säger Julia att det spökar och speciellt i rum 201 och så går vi förbi där och jag känner hur jobbig kännsla jag får i hela kroppen. Sen så ska vi gå upp en trappa eftersom att vårat rum låg högst upp och då känner vi ett kallt drag och det får mig att bli ännu mer nervös! Julia kläcker ur sig att när ett spöke är i närheten så blir det kallt och då håller jag på att bajsa på mig! Och när vi kommer upp så står ett fönster öppet... 
 
Det var såå läskigt, även fast jag visste att Julia skrämde mig men den där känslan jag fick i kroppen var så annorlunda och obehaglig. UUUUSCH!
 
Men vi hade så jävla kul ändå och jag kan tänka mig att Julia hade ännu roligare när hon såg hur rädd jag blev... 
hahaha ^^ 
 
 

Hackarjävlar

 
 
Alltså jag blir så jävla FÖRBANNAD! Det är någon lite jävla idiot som har hackat mitt mailkonto och det innebär att jag kan inte skicka eller se mina mail! Det är så tråkigt att folk ska hålla på såhär, lägga sig i andras pivatliv. Det är inte OKEJ! Jag har varit jätterädd att den här personen skulle ha tagit reda på min facebooks lösenord och blogg.se lösen. Men som tur är så har jag blockerat kontot och bytt lösenord på alla sociala medier. Jag hoppas verkligen att de ser att det är jag som äger det här kontot! ,
 
Ni vet ju själv hur många konton man är bunden till genom sin mail och om jag inte får tillbaka den så kommer det bli kaos! Fy fan vad tråkigt det här är! :(
 
 

RSS 2.0